Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Peklo, nebo nebe? Muž, kterému 45 minut nebilo srdce, viděl v posmrtném životě tchyni!

Brianovi řekla tchyně na onom světě, aby se vrátil mezi živé.
Brianovi řekla tchyně na onom světě, aby se vrátil mezi živé.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
22. února 2014
11:57

Vidět po klinické smrti tchyni je zážitek, ze kterého by se jen tak ledasjaký chlap nevzpamatoval, i kdyby se mu podařilo z říše mrtvých dostat zpět. Američan Brian Miller (41), kterému přestalo bít srdce na 45 minut, viděl na onom světě zesnulou tchýni Kay. Tu měl však velmi rád.

Brian z amerického Ohia prodělal silný infarkt, po kterém skončil v nemocnici. Když mu přestalo bít srdce, dali mu lékaři čtyři elektrošoky. Muž nereagoval a už to vypadalo, že je s ním amen.

Poté, co Američan klinicky zemřel, však zažil něco nadpozemského. Viděl dlouhou cestu do samotného nebe. Když se po ní vydal, narazil na jejím konci na zesnulou tchyni Kay. Vedle ní stál tchán Jack, který již také zemřel.

Brian zavzpomínal na životní zážitek: „Pamatuji si, že jsem viděl světlo a vydal se za ním.“ Pak Američan uviděl svou tchyni. „Chytila mě za ruku a řekla, že mám ještě čas a že tam pro mě není ještě místo. Mám se prý vrátit dolů, čeká tam na mě spousta věcí,“ dodal muž.

Poté se stalo něco, co vyrazilo i zkušeným doktorům dech. Brian se tři čtvrtě hodiny probral a jeho srdce začalo opět bít. „Jeho mozek byl bez kyslíku 45 minut. Fakt, že chodí a mluví, je úžasný,“ řekla sestřička Emily Bishop televizi WJW-TV.

zabibol ( 22. února 2014 21:01 )

Pravděpodobně jsi americký komunista.

zabibol ( 22. února 2014 21:00 )

Ty jsi už to jejich školství dávno předehnal.

dzelo ( 22. února 2014 15:20 )

No jo Emerika ta nás stále zásobuje takovými volovinami,blbými neskutečnými filmy se střílením,vražděním a pod. na úrovni pitomců.Ale nemůžeme se divit v zemi kde čtyři z deseti vám řeknou že se slunce točí kolem země.Ale nebojme se za chvíli je naše školství v jejich úrovni dožene.

lug70 ( 22. února 2014 13:41 )

Kámošovi v Třinecké nemocnici operovali srdce, které po operaci naskočilo jen na několik minut a potom přestalo bít. Takže také zažil klinickou smrt, ale to co popisoval je úplně jiné než se o tom všude píše. Neviděl žádné světlo, nevznášel se nad svým tělem, ani se mu nepromítl celý život. Registroval jen tmu, příjemné teplo a tichou hudbu. Bylo mu tak dobře, že se ani nechtěl vrátit mezi živé, jenže doktoři mu dali k nefunkčnímu srdci kardiostimulátor a probudili ho. Kámoš tvrdí, že tato zkušenost mu změnila celý pohled na život i na smrt, už se ji nebojí.

bre-burda ( 22. února 2014 13:03 )

Úžasná resuscitační a oživovací terapie. Promítnout postiženému do podvědomí obraz tchyně jako to, co by ho po smrti čekalo. Po takovém šoku přijde k vědomí každý. Gratuluji, skvělá metoda !!

Zobrazit celou diskusi