Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žena v Praze surově zbila chlapce na ulici, kolemjdoucí se jen smáli! Je to vůbec možné?

Na internetu se objevilo video, ne kterém žena bije malého chlapce.
Na internetu se objevilo video, ne kterém žena bije malého chlapce.  (Autor: Youtube.com)
Autor: max - 
13. února 2014
18:11

Žena v pražských Holešovicích surově zbila asi tříletého chlapečka a plačícího ho nechala ležet na chodníku. Kolemjdoucí se jen smáli. Je tohle vůbec možné? Celý internet se ptá: Je video skutečné, nebo se jedná o podvod?

Jak je dobře známo, Češi jsou k fyzickým trestům dětí velmi benevolentní. Dvě třetiny z nás připouští jejich občasné využívání. Těžko si ale představit, že by někdo prošel s lhostejným úsměvem okolo chlapce, který leží po výprasku na zemi, pláče a jeho matka je v nedohlednu.

EU chce fyzické tresty zakázat

Evropská unie usiluje o uzákonění zákazu fyzických trestů dětí v rámce celé EU a tedy i včetně České republiky. Zastánci zákona se opírají o studii, která tvrdí, že lidé, kteří byli v dětství biti rodiči, jsou v dospělosti více zatýkáni za násilné trestné činy.

jenda0033 ( 15. února 2014 10:33 )

Když se jim to nelíbí, můžou nám políbit pr_del i s EU. Dnešní rodiče většinou fakany rozmazlují a taky to tak vypadá. Přišlo to sem z USA, ale to jsou debilové a čekám kdy naše rozmazlené děti začnou střílet ve škole spolužáky.

aanitaa ( 14. února 2014 14:25 )

Janejaneja, mam ctyri deti a jak jim padnul prvni rok tak to valeni na ne padlo ani nevim jak a preslo je to az tak po tretim roce .Doma mluvime slusne !!Dneska se tomu smeju , ale tenkrat jsem to i nekdy obrecela .Mlacenim se nicemu nepomuze a nejlepsi je dite ignorovat a vubec nereagovat!! Ale samotneho u silnice bych ho taky nenechala!

jity ( 14. února 2014 12:42 )

Jediné co mi na tom zarazilo, že nechala dítě sice na chodníku, ale u silnice, kde byl dost velký provoz. Jinak paňár na zadek zasloužil, zřejmě se pěkně vztekal. Nechat ho ležet a odejít to tak může někde v parku, kde na něj pořád vidí.

popocatepetl ( 14. února 2014 10:52 )

Na tom je nejzajímavější, že ji někdo takhle systematicky zdálky natáčel. ještě když s tím dítětem šla v poklidu po ulici, pohodička, za ručičku, nic se nedělo, dítě se nevztekalo. Nějaký stalking? Zhrzený manžel si najal soukromé očko?

popocatepetl ( 14. února 2014 10:47 )

My jsme také měli štěstí, že jsme to zažili jen asi dvakrát v životě, ale každé dítě je jiné. Ve 3 letech to až tak moc není o tom, "kde rodiče udělali chybu" - i když je jasné, že i tříleté dítě už z domova odpozorovalo gesta, slovník i "úctu" jednoho k druhému. Každé dítě si kolem těch tří let projde obdobím vzdoru a zkouší, kam až může zajít, co mu projde. Vztekání vyzkouší skoro každé, ale ne každé zajde v hysterii takhle daleko.

Zobrazit celou diskusi