Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Michelle vrací "nevěrnému" Barackovi úder: Královnou jsem já!

Autor: šim - 
12. února 2014
10:08

Jeden pohled řekne víc, než tisíc slov a přenese víc než tisíc sršících blesků. O krizi amerického prezidentského páru se šušká už několik týdnů. Po vánočním odloučení se po delší době opět spolu objevili na veřejnosti. Michelle byla v modročerné róbě oslňující, když se však dívala Barackovi přímo do očí, dalo se vyčíst, že úsměvy, které rozdávala okolo, jsou velkým sebezapřením.

Michelle se na oficiální státní večeři, která byla pořádána při příležitost návštěvy francouzského prezidenta Francoise Hollanda v USA, oblékla do úchvatných šatů venezuelské návrhářky Caroliny Herrery. Krajkový živůtek posetý perličkami a korzetová výztuž dělala ze sošné Michelle bohyni a modrá krinolína působila víc než majestátně.

Když s Barackem přicházeli do sálu, Michelle zářila. Aby ne, když na sebe strhávala veškerou pozornost. Když se však na sebe s Barackem dívali, bylo z jejich pohledu cítit napětí.

Ztepilost Michelle vynikla v okamžiku, kdy se vítala s francouzským prezidentem Hollandem, který je asi o dvě hlavy menší než první dáma Ameriky. Při podání ruky byl svýma očima přesně ve výšce Michellina poprsí. Milovník žen Holland, který nedávno oznámil, že opouští svou partnerku, prý kvůli vztahu s herečkou, musel být v sedmém nebi.

O tom, že manželství Baracka a Michelle Obamových prochází krizí, se už dlouho spekuluje. Od té doby, co na Baracka prasklo flirtování s dánskou premiérkou na pohřbu Nelsona Mandely, visí jejich rozvod ve vzduchu jako 51. hvězda americké vlajky. Oleje do ohně přililo také nedávné vyjádření francouzského fotografa Pascala Rostaina, který tvrdí, že americký prezident má románek se slavnou zpěvačkou Beyonce.

anka ( 12. února 2014 15:18 )

jsou, Michelle vypada bajecne na svych 50 let a je skvelym vzorem pro mnoho lidi....

sores ( 12. února 2014 14:51 )

kokoska17" těmito tlachama jak píšeš nás zásobuje prolhaný český bulvár a každý tisk. Hlavně Blesk, v Česku je naprosto normální, lhát, krást a podvádět. Není to trestné BOHUŽEL!!! Takže se říká, jak jsem koupil, tak prodávám.

annakarenina ( 12. února 2014 14:40 )

Ale no tak, neprehanej.

annakarenina ( 12. února 2014 14:37 )

Krasa je relativni.

kokoska17 ( 12. února 2014 14:06 )

Ziju v USA a nechapu jake lzive info zde pisete???Odkud mate tyto nepravdive informace,z nejakych casaku psanych na koleni??? Oni jsou jeden z nejstabilnejsich paru zde ,co to je za hloupe tlachani ,nemate o cem psat ,tak pisete blbiny???

Zobrazit celou diskusi