Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kajínkovo tajemství: Láska přes mříže. 20 let chodí s psycholožkou

Jiří Kajínek má již dvacet let vztah s psycholožkou.
Jiří Kajínek má již dvacet let vztah s psycholožkou.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ljš - 
10. února 2014
11:08

Do konce života má sedět za mřížemi, a přesto našel lásku! Nejznámější český vězeň Jiří Kajínek (53) má již 20 let vztah s ženou, která pečuje o duševní zdraví jiných lidí, pracuje totiž jako psycholožka. Ta poskytla exkluzivní rozhovor časopisu Týden.

Žena, která si nepřála zveřejnit své jméno, a v rozhovoru vystupuje jako paní Ludmila odhalila veškerá úskalí, která přináší vztah s vězněm. Podle svých slov nevynechá jedinou možnou návštěvu svého partnera. Do konce loňského roku se mohli vídat každých 14 dní, od letoška je však vězeňský řád mnohem přísnější, a tak prožívají společné chvíle jen jednou za měsíc.

Jakékoli intimnosti však nepřicházejí v úvahu, ve věznicích je sice možnost návštěvy v místnosti bez kontroly, a kde se tedy dá i provozovat sex, ale neplatí to v případě doživotně odsouzených.

Hlavní kontakt tak oba milenci vedou po telefonu. "Mohl mi jednou denně telefonovat, tedy jen v pracovní dny, deset minut. Ale bylo to komplikované, nespouštěla jsem mobil z očí, abych nezmeškala jeho hovor. Všechno bylo nahráváno, což není příjemný pocit. Ale lepší než nic," řekla Týdnu.

Paní Ludmila svého partnera obdivuje především proto, že je příjemný, chytrý a vtipný. "Je také vzhledem ke své situaci velice optimistický, je kreativní, harmonický. A především je to strašně laskavý člověk. (...) K dalším nápadným vlastnostem, abych ho vykreslila dostatečně, patří až moc velká důvěřivotst. Tolik lidí ho podvedlo, zklamalo, přílišná důvěřivost mu k jeho škodě zůstává. Soustavně na ni doplácí," řekla v obsáhlém rozhovoru, kde také prozradila, že ví, kdo je skutečným vrahem v Kajínkově případu. Jméno však prozradit odmítla.

Jiří Kajinek byl doživotně odsouzen za dvoujnásobnou nájemnou vraždu. Ve vězení sedí už 20 let. Na několik dní se mu ale podařilo dostat se na svobodu, a to když se mu v roce 2000 povedl útěk z mírovské věznice. Za mřížemi rozhodně nezahálí, zanedlouho totiž vyjde jeho kniha, která obsahuje i recepty na oblíbená jídla.

zdepa ( 15. března 2014 23:46 )

Pokud chce někdo být v českých médiích, není to složité. Stačí někoho odkrouhnout, vybrat banku, někoho znásilnit, někoho vydírat či terorizovat a je zaděláno na popularitu. Že se toho ujal Blesk není překvápko. Ale není první!!! Už dávno ho předstihla taková rádoby samochvalná média jako Právo či Blesk. Rozhovory na 5 stran líčí dojemně, jaké je Kajínek neviňátko a že on nic, on muzikant. Už i ten bulvár stojí za hovno.

sabaton ( 10. února 2014 20:46 )

sabaton ( 10. února 2014 20:45 )

sabaton ( 10. února 2014 20:45 )

sabaton ( 10. února 2014 20:44 )

Zobrazit celou diskusi