Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pryč od něho! Odvážný pejsek chrání miminko před zlým fénem

Odvážný pejsek chránil miminko před fénem vlastním tělem.
Odvážný pejsek chránil miminko před fénem vlastním tělem.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
9. února 2014
08:00

Možná je malý, ale rozhodně velmi odvážný. Malý maltézský psík na videu, které vás pobaví i rozněžní, chrání svou malou lidskou sestřičku před zlým fénem. To musíte vidět!

Malý pejsek je nejdřív vyděšen zapnutým fénem, ale brzy si uvědomuje jeho nebezpečnost a ohrožení své lidské kamarádky, dcerky svých páníčků.

Neváhá tak a malé miminko chrání před zlým větrem vlastním huňatým tělíčkem. Jakmile je fén vypnut, od děťátka odejde, ale když je opět zapnut, spěchá k němu opět rychle zpět.

Video se díky své roztomilosti stalo na serveru youtube.com okamžitým hitem a vidělo ho již téměř tři sta tisíc lidí.

michaela2907 ( 9. února 2014 19:46 )

abyss- slečna je evidentně slepá. V 0:50 s. bych to úplně netipovala na "vysavač".. či, že by se tam nehnul ani "vlásek" .. Je to vysušovač

naidka ( 9. února 2014 15:57 )

jestli je ten přístroj na zemi opravdu fén na psy, potom je to megafén pro tak malého psíka. Není divu, že se ho pes bojí, a ne že chrání dítě, jenom se za něj schovává nebo si myslí, že u dítěte mu s fénem dají pokoj.

itartas ( 9. února 2014 15:49 )

Tak toto je naštěstí malý pejsek, který nepůjde nikomu po krku, ale obecně propagaci psů a miminek neberu. Jsem přesvědčená, že pejsek patří k většímu dítěti, když už teda nějaký musí být, jinak známe ty konce!!!

abyss ( 9. února 2014 13:54 )

Tak si ho nevšímej ani ty a nedávej mu záminku k dalším výblitkům.

abyss ( 9. února 2014 13:53 )

Původně jsem si také myslela, že je to profi vysoušeč ale vzhledem k tomu, že existují v podstatě vzhledově stejné malé vysavače, vycházejí mi po zhlédnutí videa dvě verze: za a) je to vysavač, jelikož je ve videu dvakrát jasně vidět kam je nasměrována hubice a tím směrem se nehne ani chlup, vlas. Za b) pokud je to vysoušeč video je do jisté míry fejk, vysoušeč není zapínán a vypínán, pes reaguje pouze na povely a zvuk přístroje je domixován.

Zobrazit celou diskusi