Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muže na Žižkově navštívili mimozemšťané: Zavolal na ně policisty!

Na služebnu městské policie volal muž, který se domníval, že jeho byt okupují mimozemšťané.
Na služebnu městské policie volal muž, který se domníval, že jeho byt okupují mimozemšťané.  (Autor: Archiv Blesku/MP Zlín)
Autor: lvi - 
5. února 2014
16:22

V americké „céčkové“ scifi se proměnila noční služba stážníkovi na lince 156 v Praze. Kolem půlnoci se mu ozval velmi rozrušený muž s tím, že se v jeho bytě v Seifertově ulici pohybují cizí lidé, kterých se bojí. Podle muže mělo jít o mimozemšťany!

Muž hovořil s policistou roztřeseným hlasem a podle vlastních slov se obával o život. „Oni tu chodí po mém bytě. Cizí lidé. Já se jich bojím,“ řekl muž volající na linku. Muž zákona nejprve myslel, že se k volajícímu někdo vloupal, ale pak se vše začalo vyjasňovat. „Myslím, že nejsou vidět, ale já je vidím, víte? Jsou to totiž mimozemšťané,“ uvedl vyděšený muž s horší dikcí hlasu.

Policista však reagoval profesionálně. „Mimozemšťané vám chodí po bytě? Hm,…a kde jsou teď?“ dotázal se. „Stojí za mnou a poslouchají, co vám říkám,“ odpověděl muž. „Tak mi je dejte k telefonu, já si s nimi promluvím,“ odvětil policista. V telefonu zapraskalo, ale nic se nedělo. Po odmlce se opět přihlásil volající s tím, že se mimozemšťané policisty bojí a asi se ho lekli. „Bojí se, jo? Hm… Dobře pane, tak jo, kdybyste měl zase někdy problém, tak zavolejte a já jim zase vynadám a bude, jo? Mějte se hezky, nashledanou,“ uzavřel konverzaci policista.

Video telefonat UFO - Redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

Hlídka nakonec k muži nejela, proto ani není známo, zda byl pod vlivem alkoholu, drog nebo byl duševně nemocný.

e.44 ( 6. února 2014 11:56 )

vidím to stejně Všichni tady samá srandička, jenže ono to celé má ještě jeden dost vážný rozměr.

nejsem.burel. ( 5. února 2014 21:32 )

To byl morissey, protože ho přišla navštívit Kacota s kobylí hlavou

nejsem.burel. ( 5. února 2014 21:27 )

To byl morissey.

aluman ( 5. února 2014 21:14 )

Až z toho bude průšvih, tak toho měšťáka legrácky rychle přejdou. Měl tam poslat hlídku alespoň v rámci běžné obhlídky svěřeného úseku. Při hovoru z pevné linky žádný problém. Pak klasický postup, vyhodnocení a buď domluva, záchytka nebo RZ, to podle situace.

ruudazvostravy ( 5. února 2014 21:02 )

Nó,vono se to nakonec visvjetlylo.Pán sy šlehnul trochu výc marjánki a dyš na něy pak stará vibalyla nabušenou kchundu,tak měl doyem,že udělá krok a spadne do kráteru.

Zobrazit celou diskusi