Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mimozemšťané dopadli na Zemi: Vědci našli jejich fosílie!

Autor: shp - 
13. března 2013
17:13

Je to tady, na Zemi se skutečně dopadli mimozemšťané! Alespoň podle vědců vedených doktorem Chandrou Wickramasinghem. Ten tvrdí, že fosílii v úlomcích komety, které dopadly na Srí Lanku, jasně prokazuje existenci života mimo naší planety.

Kometa explodovala nad srílanským městem Polonnaruwa ve výšce asi 10 kilometrů. „Byla to velká rána a nebe zářilo,“ popsali výbuch místní obyvatelé, kteří byli svědky události, která se odehrála 29. prosince minulého roku. V okolí Polonnaruwy pak bylo nasbíráno 268 vzorků, které byly zaslány k analýze.

V úlomcích našli rozsivky – známky života

U většiny z nich se ukázalo, že jde o obyčejné nasbírané kamení. Minimálně tři vzorky však jednoznačně pocházely z komety. Astrobiologové v čele s Chandrou Wickramasinghe pak na nich pod mikroskopem našli širokou škálu rozsivek. Ty jsou skupinou jednobuněčných fotosyntetizujících organismů s dvojdílnou křemičitou schránkou, tedy prokazatelným životem rostlinného původu.

adrianaslamkova ( 13. března 2013 22:48 )

Ahoj. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat nejake penize. Je to na - www.DveBarvy.Chytrak.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

santini ( 13. března 2013 19:00 )

A teď z toho maj chandru

naidka ( 13. března 2013 17:47 )

Chválabohu, že našli jenom rozsivky. Podle titulku to vypadá, že našli celého E.T.

Zobrazit celou diskusi