Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kněz začal vymítat ďábla přes Skype. Přijde si za hodinu na 6 tisíc!

Reverend Bob Larson si založil novou živnost: začal vymítat ďábla přes Skype!
Reverend Bob Larson si založil novou živnost: začal vymítat ďábla přes Skype!  (Autor: archiv Blesku)
Autor: red, lvi - 
2. února 2014
08:00

Už i na vymítače ďábla dolehl tlak moderní doby a uznali, že bez nových technologií se prostě neobejdou. Průkopníkem je reverend Bob Larson, jenž začal exorcismus provádět přes Skype. A byznys, zdá se, funguje. Vydělá si slušné peníze!

Vymítači ďábla stále nejsou výsadou středověku. I dnes se najdou lidé, kteří věří, že jsou posedlí ďáblem či různými démony, a služby vymítačů vyhledávají.

Ti jdou samozřejmě s dobou a své služby nabízejí už i přes internet. Jako tento moderní reverend Bob Larson z Arizony. Své živobytí si totiž kromě kázání víry založil právě na vymítání ďábla, zvolil k tomu však metodu vskutku netradiční - dostupnou všem, kdož mají přístup k internetu.

Exorcismus totiž provádí přes Skype! A je to výhodné na všechny strany - nikdo nemusí nikam jezdit a reverend si vydělá za hodinu v přepočtu 6 000 Kč. Nekřesťanské peníze, chtělo by se říci!

Satguru ( 23. února 2019 14:18 )

Mýlíte se, Kristus nejen že existenci Ďábla vyloženě vyučoval, avšak dokonce prováděl exorcismus! byl pkoušen Ďáblem připobytu na poušti (40 dní) a vyhnal démony do prasat, která pak doběhla do moře a utopila se tam atd. Vymítání i podobné Postupy mohou Působit i na dálku, jelikož význam Víry - respektive Moc Milosti - je téměř neomezená (vzdálenosti TOmu nevadí nijak). Ovšem PODVODné je požadování peněz (natož tak přehanných) předem a mimo jakoukoli kontrolu alespoň církve či podobně.

ruudazvostravy ( 2. února 2014 13:57 )

Nó,vono bi se to nemělo potceňovat.Třeba dyš má ňáká baba ďábla f těle,tak bi jý ten dotyčney moch takle na dálku pěkně vimíst díru a bilo bi rázem po vtákách.

bonpari ( 2. února 2014 12:40 )

Přehmat

bonpari ( 2. února 2014 12:37 )

saldo ( 2. února 2014 12:17 )

siroky11: Kněz je sice "přemýšlivý podnikatel", ale zároveň i vyčuraný podvodník. V každém podnikání by se měly dodržovat jisté etické normy. Podobně jako půjčování peněz na přemrštěné úroky se nazývá lichvou a je (nebo by aspoň mělo být) postihováno, tak i nejrůznější šarlatáni včetně exorcistů by měli být citelně pokutováni případně posláni za katr. A důvěřiví důchodci? Nevyrostli a většinu života neprožili v době kapitalistického podnikání, takže si na podobné aktivity nestihli udělat správný názor, navíc jim to často tak bystře nemyslí a šmejdi toho využívají. Vůbec tato kategorie lidí patří v tomto smyslu k nejohroženějším. Váš názor svědčí o člověku bez skrupulí, s minimálním sociálním a etickým cítěním, se kterým asi nemá cenu diskutovat.

Zobrazit celou diskusi