Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Policie chytla školáka (14), jak řídí auto: Bez řidičáku je už skoro celá rodina!

Autor: Jiří Čada - 
31. ledna 2014
14:10

Měla to být běžná silniční kontrola! Když však policisté na jedné z nejfrekventovanějších ulic v Moravských Budějovicích zastavili náhodně osobní vozidlo Opel Astra, nestačili se divit. Za volantem seděl školák Marek (14)!

„No co, projel se! Udělal to poprvé. Je to kluk,“ hájila včera syna jeho matka. Policisté však natolik shovívaví nebyli.

Blesk záhy zjistil, že v Markově rodině už řidičské oprávnění nemá téměř nikdo!

„Školáka policisté převezli na obvodní oddělení, kde si jej později převzali rodiče. Případ byl oznámen úředníkům sociálně právní ochrany dětí a nyní zjišťujeme, kdo mu jízdu umožnil,“ zdůraznila mluvčí policistů Jana Kroutilová.

„Ségra i jeho brácha byli vybodováni a tak přišli o řidičáky,“ přiznala Markova maminka, která podle informací Blesku rovněž už nemá řidičský průkaz.

„Kluk je nemocnej, mluvit s ním nemůžete,“ bránila matka syna. „Seděl v autě, hrál si s rádiem a pak odjel,“ popsala událost, jako by se nic nestalo.

Dechová zkouška na alkohol u řidiče – školáka, dopadla naštěstí dobře. Přesto případ policisté dál vyšetřují.

illis ( 31. ledna 2014 20:44 )

Máti toho povedeného synka je rozesmátá, smála se i v TV . Povedená rodinka, prý bez řidičského oprávnění jezdí více lidí v této rodině . Tam, kde bydlí by lidé měli dávat velký pozor, aby je někdo od nich nepřejel .

reggina ( 31. ledna 2014 17:56 )

tak tak

teufel ( 31. ledna 2014 17:37 )

Ale napřed jeho pitomý mámě!

parapetka ( 31. ledna 2014 16:20 )

přerazit mu ruce a nohy haj.zlovi zas.ranému aby to příště nedělal

Zobrazit celou diskusi