Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejhorší fotky realitek aneb "Jak neprodat nemovitost"!

Autor: lvi - 
23. ledna 2014
16:10

Brouzdáte často po realitních serverech a nevíte samým množstvím fotografií jaký byt či dům navštívit dříve? Nabízíme vám krátkou ukázku realit, o které byste nezavadili ani virtuálním pohledem a nad jejichž přítomností na renomovaných realitních portálech zůstává doslova rozum stát!

Úmyslně jsme vybrali sérii snímků, které ze všech realitních kanceláří soustřeďuje server terriblerealestateagentphotos.com. Namátkou tak můžeme zjistit, že v americké Georgii si můžete pořídit dům, jehož konstalace oken nápadně připomíná pánské přirození, byt ve Washingtonu zas spíše připomíná vybydlený squat v rumunské Bukurešti a falešný krb v jednopokojovém bytě v San Franciscu zase motel na Rozvadově.

Jestliže vlastníte podobné snímky z našich končin, uvítáme je na redakčním mailu tip@blesk.cz

 

nezmarm ( 23. ledna 2014 20:14 )

karelhlavaty ( 23. ledna 2014 19:16 )

No, nevím, který hovado tohle psalo, ale ta "kuna" na obrázku číslo dva má zjevně zobák a ten "křivej" dům na obrázku 12 je takhle křivě nafocenej. Stačí si změřit vzdálenost jeho pravýho a levýho okraje od dolního rantlu fotky. Koukám, že dneska Blesk zaměstná každýho, komu inteligence dovolí aspoň reagovat na světlo...

Zobrazit celou diskusi