Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná blondýnka, která byla počata umělým oplodněním: Můj otec je únosce!

Annie je zděšena. Zjistila, že její otec je usvědčený únosce.
Annie je zděšena. Zjistila, že její otec je usvědčený únosce.  (Autor: Reprofoto KUTV)
Autor: shp, ČTK - 
14. ledna 2014
08:12

Je mladá, krásná a pořádně otřesená! Američanka Annie Branum (21) totiž zjistila, že její otec je usvědčený únosce Thomas Ray Lippert. Ten před téměř 22 lety na reprodukční klinice, kde pracoval, vyměnil dárcovo sperma za své vlastní.

Univerzita v Utahu vyšetřuje stížnost americké matky, Annie která své dítě před jednadvaceti lety v univerzitní nemocnici počala umělým oplodněním. Na základě genetických testů má Pamela Branum podezření, že otcem jejího dítěte se místo dárce stal odsouzený zločinec, který na reprodukční klinice v rámci trestu pracoval. Univerzita teď nabízí možným postiženým ženám testy otcovství.

Vězeň Thomas Ray Lippert, který mezitím zemřel, zřejmě zaměnil dárcovo sperma svým vlastním, obávají se lékaři. Branum odhalila nesrovnalosti v genetické výbavě své dcery a obrátila se s žádostí o pomoc na Lippertovy pozůstalé. Analýza DNA její podezření prý potvrdila.

Kdo ve skutečnosti jsem?

Mladá Annie je ze zjištění v šoku. „Stále se třesu,“ řekla blondýnka televizi KUTV. Studentka si od doby, co jí její matka řekla děsivé podezření, stále opakuje: „Kdo ve skutečnosti jsem?“

Univerzita podle televize CBS oznámila, že má k dispozici "věrohodný důkaz" o záměrné manipulaci se spermatem. Otevřela horkou telefonickou linku a nabídla testy otcovství každé ženě, která využila služeb reprodukční kliniky mezi lety 1988 a 1993.

ouha ( 14. ledna 2014 08:56 )

Matka "odhalila nesrovnalosti v genetické výbavě své dcery" - to by mě zajímalo, jak to odhalila a proč vlastně? Nějaká bláznivá madam si snad naporoučela sperma od mladého, urostlého, nadprůměrně inteligentního, vysokého blond manekýna s modrýma očima - a dcera je jiná?

Zobrazit celou diskusi