Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásnou miss zastřelili i s jejím exmanželem: Pětiletá dcera přihlížela!

Autor: simao - 
7. ledna 2014
20:38

Porouchalo se jim auto a tak uvízli na dálnici mezi městy Puerto Cabello a Valencia. Zatímco čekali na pomoc, došlo k přepadení - krásnou venezuelskou miss Monicu Spear i jejího exmanžela při něm neznámí útočníci zastřelili. Přežila jen pětiletá dcera. A Venezuela pláče.

Jihoamerická Venezuela loni zažila v oblasti modelingu velké úspěchy - její temperamemtní krásky ovládly soutěže Miss Universe i Miss Earth. Teď však přišel obrovský smutek. Při loupežném přepadení přišla o život bývalá venezuelská královna krásy - svůdná Monica Spear (†29), která se nejkrásnější ženou své země stala v roce 2004.

S manželem a pětiletou dcerou jeli autem po dálnici v centrální části země. Při údajné poruše auta si však na ně počíhali neznámí útočníci. A Monicu i jejího britského exmanžela, podnikatele v oboru cestovního ruchu Thomase Berryho (†39), zastřelili.

K vraždě přitom došlo před očima jejich pětileté dcerky Mayi Veliz! Ta utrpěla střelné zranění nohy. Stalo se to včera nedaleko města Puerto Cabello. Tělo krásné missky, která se kromě rodiny a modelingu věnovala i herectví, našli nedaleko rodinné Toyoty Corolly. O malou Mayu se nyní postarají její prarodiče, podle anglického Mirroru není v ohrožení života. Misska Monica se se svým manželem rozvedla v roce 2013 po čtyřletém manželství, zůstali však kamarády a prázdniny trávili kvůli své dceři společně.

moiaza ( 7. ledna 2014 23:36 )

Skoro jako u nás.

Zobrazit celou diskusi