Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skandál v Kanadě. Učitelka ukazovala žákům, jak správně masturbovat!

Neotřelou edukativní metodu zvolila kanadská učitelska.
Neotřelou edukativní metodu zvolila kanadská učitelska.  (Autor: reprofoto acidcow.com)
Autor: lvi - 
30. prosince 2013
23:28

V pravdě neortodoxní metodu sexuální výchovy zvolila učitelka v jedné z kanadských středních škol. Tamní pedagožka místo „suché“ teorie vsadila ve výuce na názornost.

Během probírání funkcí pohlavních orgánů si učitelka například připnula umělý penis na pásek a učila pány jak správně onanovat. S umělou vagínou pro změnu ukazovala mladým dámám sebeukájení metody rovněž s podobnou vervou. Jako bonus v závěru hodiny přidala instruktáž nejlepších sexuálních poloh.

Šokovaní studenti celou hodinu nahrávali a dokumentovali na mobilní telefony. Studenti se poté se svérázným výkladem zmínili doma  a oheň byl na střeše. Školu zavalily stížnosti nespokojených rodičů , rovněž jejich děti neměly pro edukativní záměry učitelky valné pochopení. Podle reakcí jim bylo za pedagožku spíše trapně.

milofr ( 31. prosince 2013 11:21 )

tam ti negramoti Komenského neznají

milofr ( 31. prosince 2013 11:20 )

co víš třeba ho ve skutečnosti má

mortis69 ( 31. prosince 2013 05:40 )

Proč vzdělání?V 79tým jsem si se stejně starou sousedkou hrál na doktora a na všechno,co se týká sexu jsme postupem času přišli sami

mortis69 ( 31. prosince 2013 05:37 )

Když ti dneska veřejně renomovanej psycholog řekne do médií,že děti mají trauma z toho,že se musí něco ve škole naučit zpaměti(mají přece internet,kde si cokoliv najdou),co asi řekne na tohle Nedělám si pr.del,tohle bylo na noviky.cz

zlymikes ( 31. prosince 2013 05:36 )

co se rozčilujete,tohle přeci patří k základnímu vzdělání

Zobrazit celou diskusi