Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krvavý vánoční dárek: Synovec (18) dal tetě pod stromeček uříznutou hlavu jejího milence!

Valdez (18) uřízl hlavu přítele své tety kvůli tomu, že ho vyhodila z bytu
Valdez (18) uřízl hlavu přítele své tety kvůli tomu, že ho vyhodila z bytu  (Autor: Policie Chicago)
Autor: shp - 
30. prosince 2013
08:55

Nechala ho u sebe bydlet pod podmínkou, že bude chodit do školy, pracovat a přispívat na nájem. Alexis Valdez (18) si ale místo toho válel šunky na gauči. Když ho teta vyhodila z bytu, opil se a uřízl jejímu příteli hlavu. Tu jí věnoval jako vánoční dárek.

Valdez se naštval, když ho teta vyhodila z chicagského domu. Namísto toho, aby se snažil pomáhat v domácnosti, se choval jako příživník. Když dostal ultimátum, že musí příbytek své tety opustit, opil se Valdez jako duha.

Když se domů vrátil přítel tety Silvestre Diaz-Hernandez (41), zaútočil na něj mladík a desetkrát ho udeřil kladivem do hlavy. Když ležel muž bezvládně na zemi, uřízl mu hlavu. Tu pak nechal u postele své příbuzné s tím, že jde o vánoční dárek.

Zabil by i tetu

Opilý Valdez po zrůdném činu sám zavolal policii a přiznal se. Strážníkům, kteří ho zatýkali, dokonce řekl, že by zabil i svou tetu, kdyby ho při vražedném běsnění načapala.

andorea ( 30. prosince 2013 09:43 )

Odstřelit jak škodnou.

marie60 ( 30. prosince 2013 09:21 )

 Zkraje jsem se lekla, že se to stalo u nás.Ani bych se nedivila, kdyby jo.Je vidět, že všude žijí nemakačenkové a m.agoři.

vrtajzub ( 30. prosince 2013 09:05 )

no kto by sa už k tejto cocotine vyjadroval.

Zobrazit celou diskusi