Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tomu se říká štěstí: Našel na zemi stírací los a teď je z něj milionář!

Autor: pom - 
29. prosince 2013
10:00

Tomu se říká příběh jako z hollywoodského filmu! Jednoho dne čistil chodníky od spadaného listí a úplnou náhodou našel stírací los. Tento týden si Marvine Rosales-Martinez z Long Islandu konečně vyzvedl svou výhru. Je z něj milionář!

Marvine Rosales-Ramirez má do konce života vystaráno. Loni na podzim jako obvykle čistil chodníky od spadaného listí, když tu ho na zemi něco zaujalo: ležel tam stírací los. Naprosto bezděčně ho zvedl a strčil do kapsy. Ačkoliv s velkým překvapením nepočítal, člověk přeci jen nikdy neví...

A to se mu pořádně vyplatilo. Skrývala se v něm totiž milionová výhra! Tu si po více než roce mohl tento týden konečně vyzvednout. Z milionu dolarů mu po zdanění zbude něco přes 500 tisíc, i tak má ale terénní pracovník vystaráno. "Pořád nevím, co mě přimělo, abych ho zvednul," řekl šťastný nálezce pro New York Post. Sedmadvacetiletý muž, jenž se nedávno oženil, si tak pro manželku připravil perfektní svatební dar. Ta totiž až do pátku netušila, jaké štěstí jejího muže potkalo.

Tento týden už se ale celá jeho rodina může těšit z výhry. Vyšetřování, jenž mělo odhalit, zda náhodou nálezce los neukradl, totiž dopadlo na výbornou. Životní styl ale Rosales-Martinez měnit nehodlá, ve své práci je spokojený. Stále bude pracovat šest dní v týdnu, část výhry věnuje rodině a také si s manželkou zajedou na svatební cestu do Miami.

namoroman ( 29. prosince 2013 11:46 )

Ano, připadal bych si jako postižený, kdybych měl někde odevzdat nalezený los

dietr ( 29. prosince 2013 10:53 )

U nás by sis moc nepomohl, vše co najdeš musíš odevzdat jinak ti hrozí postih.

namoroman ( 29. prosince 2013 10:41 )

Už jsem našel nejméně pět losů a bylo to úplně na lejno

Zobrazit celou diskusi