Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hrůza v kostele: Karolínka (7) začala hořet od svíčky!

Tak se neštěstí stalo. Jedné dívce upadla svíčka, druhé od ní chytily šaty.
Tak se neštěstí stalo. Jedné dívce upadla svíčka, druhé od ní chytily šaty.  (Autor: Infografika Nový Čas)
Autor: geo - 
28. prosince 2013
17:04

V horor se proměnila mše během prvního svátku vánočního v kostele u Ružomberku na Slovensku. Během zpívání koled Karolínce (7) začal hořet kostým anděla. Ten chytil od svíčky, kterou drželo další děvče. Dívka skončila v nemocnici s popáleninami obličeje a hrudníku.

Během vánočního pásma koled v kostele vystupovalo asi dvacet dětí. „Měly na sobě kostýmy vytvořené převážně z vaty. Když šly, jednomu děvčátku upadla z ruky na zem čajová svíčka a plameny pohltily šaty druhé dívky.“ Popsal událost místní farář Henryk Sitek. Ten hořící prvňačku hasil svým pláštěm.

Sedmiletou Karolínku převezl vrtulník do vojenské nemocnice v Rožumberku s popáleninami obličeje, rukou a hrudi. Dívku ještě ten den večer převezli do Fakultní nemocnice v Bratislavě na speciální popáleninovou kliniku. Školačka je mimo ohrožení života. Za její uzdravení sloužili farníci další mši.

siroky11 ( 28. prosince 2013 19:23 )

azorek ( 28. prosince 2013 18:36 )

A víckrát už do kostela nepůjdu ! Doba hájení už skončila ! Už zase černopedelníci pálí čarodějnice.Ve většině případů se ani neomluvili.A to nemluvím o pedofilech,co se tam jen hemží !

Zobrazit celou diskusi