Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rušno kolem Krejčíře: Brutálně umučili otce jeho spolupracovníka!

Kolem Radovana Krejčíře, který v JAR vlastní i tuto výkupnu zlata, je opět rušno
Kolem Radovana Krejčíře, který v JAR vlastní i tuto výkupnu zlata, je opět rušno  (Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan, Reuters)
Autor: simao, ČTK - 
27. prosince 2013
11:05

Kolem uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře je v JAR znovu pořádně rušno. A to kvůli skandálnímu případu smrti otce Krejčířova údajného spolupracovníka Mihaljevice, kterého někdo zavraždil. Před smrtí ho únosci navíc brutálně mučili - kladivem mu třeba roztříštili pánev a zlomili nohu.

Zavražděný Miso Mihaljevic je otcem Djordjeho Mihaljevice, který vlastní výkupnu zlata a diamantu v luxusní johannesburgské čtvrti Sandton. Podle jihoafrických médií je Mihaljevic mladší obchodním partnerem Krejčíře. Momentálně však pobývá mimo JAR. Také Krejčíř přitom vlastní výkupnu zlata - Money Point ve čtvrti Bedfordview.

Mihaljevic starší byl podle vyšetřovatelů unesen ji minulý týden v pátek, když jel domů. Neznámí útočníci zastavili jeho auto a odvlekli ho pryč. "Během mučení mu zlomili pánev a nohu, použili přitom kladiva," popsal brutalitu pachatelů forenzní expert Chad Thomas. "Podařilo se mu nějakým způsobem dostat do nemocnice, tam ale zemřel na Štědrý den na následky komplikací. Utrpěl mozkovou mrtvici ještě předtím, než zemřel na infarkt," dodal vyšetřovatel.

Jihoafrická média v té souvislosti připomínají i Krejčířovu osobu - uprchlý český podnikatel totiž od konce listopadu sedí ve vazbě kvůli podezření z pokusu o vraždu a z únosu.

bulfric ( 28. prosince 2013 12:06 )

Smyčka se začíná zatahovat.Nakonec ho JAR vyhostí do fešáckého krymu v ČR.

j_dc_cv ( 27. prosince 2013 16:59 )

Největší blbec se pozná podle toho, že tahá politiku i tam, kde o ni nejde.

moiaza ( 27. prosince 2013 14:22 )

Je konec roku, všude má být veselo. V JAR baví všechny Krejčíř. U nás Bělobrádek, Babiš, Sobotka, Zeman... U nás se s baviči přetrhl pytel.

aokana ( 27. prosince 2013 13:36 )

keď to nie je Krejčího robota, tak teraz je určite rád, že sedí v base a keď nesedí na samotke, tak si ju skoro zabezpečí

Zobrazit celou diskusi