Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Z roztleskávačky vojandou: Třásně vyměnila za kulomet!

Autor: shp - 
24. prosince 2013
07:30

Když se oháněla třásněmi na stadionu amerického fotbalu, nikdo by neřekl, že má pro strach uděláno víc než většina chlapů. Někdejší roztleskávačka Rachel Washburn (25) se rozhodla, že jí budou více než sexy trikot slušet maskáče a stala se váženou vojandou.

Svoji pracovní kariéru začala svůdná Rachel jako roztleskávačka týmu Philadelphia Eagles, který hraje v první lize amerického fotbalu NFL. Svůj tým dokázala vyhecovat ke skvělým výkonům, muži na tribunách na ní mohli oči nechat, ale poskakování po stadionu ji nenaplňovalo.

Rozhodla se proto, že nastoupí do americké armády. A i když to neměla kvůli minulosti roztleskávačky lehké, podařilo se jí projít výcvikem a získat si respekt. Nyní je již dokonce nadporučíkem!

Dvakrát sloužila v Afghánistánu

Za dobu své kariéry byla již dvakrát nasazena v Afghánistánu. Tam byla zapojena do misí, ve kterých musela komunikovat s místními ženami. Dohlížela i na bezpečnost dětí při vojenských operacích.

Když se Rachel vrátila z posledního výsadku do své rodné Filadelfie, čekalo tam na ni velké překvapení. Na fotbalovém stadionu ji čekala speciální show přímo na její počest!

zabibol ( 24. prosince 2013 08:59 )

S tou bych šel bojovat za demokracii až na kraj světa.

jaija ( 24. prosince 2013 08:45 )

??? Dobrá ???

Zobrazit celou diskusi