Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kuriózní nehoda: Zaparkoval auto na zídce! A začal unikat plyn

Kuriózní nehoda se stala v Benešově: Takhle nezvykle zaparkoval řidič své auto
Kuriózní nehoda se stala v Benešově: Takhle nezvykle zaparkoval řidič své auto  (Autor: Foto Policejní deník)
Autor: simao, ČTK - 
23. prosince 2013
13:18

Ke kuriózní nehodě došlo o víkendu v Benešově. Řidič auta zapíchl svou fabii na zídku! Ke zraněním naštěstí nedošlo, situace však byla vážnější, než se na první pohled zdálo. Auto totiž prorazilo plynovou přípojku, ze které ihned začal unikat plyn.

Při pohledu na tuhle fotku zůstává rozum stát - jak se to řidiči mohlo podařit? Své auto "zaparkoval" na kamennou zídku. Prorazil při tom plynovou přípojku. Ke zranění podle Policejního deníku naštěstí nedošlo, a tak šlo jen o "plechy". Na místě přitom zasahovala i jednotka HZS Středočeského kraje, kvůli úniku plynu z proražené plynové přípojky pak došlo k evakuaci jedné osoby z nedalekého stánku.

Rychle a zběsile v Praze: Řidička skončila na psychiatrii

Zatímco benešovská nehoda patří do kategorie kuriózních, napilno měli o víkendu i pražští policisté. Po dlouhé honičce ulicemi metropole zastavili v sobotu u nájezdu na Jižní spojku mladou ženu (28), která ujížděla policii. "Žena má několik platných zákazů řízení motorových vozidel, a když bychom všechny zákazy sečetli dohromady, neměla by řídit celkem dvanáct a půl roku," uvedla policejní mluvčí Hana Jeřábková. Řidička podle ní několikrát ohrozila chodce na přechodu, projížděla křižovatkami na červenou a ohrozila i autobus s cestujícími. Po výslechu na policii skončila na psychiatrii.

djaba ( 23. prosince 2013 17:10 )

djaba: Nechcete si mě vzít někdo na svátky domů? Za nocleh a stravu se vám plnohodnotně postarám o aktivitu na diskusi a vy se můžete plně věnovat svým rodinám. Jsem spolehlivá a na diskusi to mám zmáknuté. Tak kdo má zájem? A pak můžete diskutovat o vybíleném bytě.

Zobrazit celou diskusi