Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pátrání: Policie hledá dívku, která zmizela při cestě do školy

Zoufalí rodiče prosí o pomoc při pátrání po školačce Veronice (15)
Zoufalí rodiče prosí o pomoc při pátrání po školačce Veronice (15)  (Autor: Archiv rodiny)
Autor: lvi - 
20. prosince 2013
19:43

Policie od středy pátrá po patnáctileté Veronice Koubkové z Prahy, která v úterý ráno odešla z domova a dosud o sobě nepodala žádnou zprávu.

Podle dosavadních zjištění by se mohla pohybovat ve Středočeském kraji, ale zatím se to nepodařilo potvrdit, uvedl na policejním webu mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Veroniku viděla její rodina naposledy v úterý ráno v místě jejího trvalého bydliště na Praze 1. Dívka je asi 170 až 174 centimetrů vysoká, má střední postavu, hnědé vlasy a zelené oči. "Dívka neužívá žádné léky a ani netrpí žádnou nemocí, která by ji ohrožovala na životě," doplnil Hulan.

Zdrcená maminka Veroniky doplnila popis oblečení, který měla její dcera v době zmizení na sobě: "Na sobě měla černé tílko, černou džínovou košili, tmavé džíny s různými ocvočkovanými pásky, šedou zimní bundu s kapucí a vysoké šněrovací boty ( tzv. "glády" ), rezato-červené barvy."  

Kriminalisté se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po této dívce. Jakékoliv informace mohou lidé sdělit na bezplatnou linku 158.