Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pořadatel Miss Roma: Soutěž potkal stejný osud jako Českého slavíka!

Michala Danielová je "horkou" favoritkou soutěže.
Michala Danielová je "horkou" favoritkou soutěže.  (Autor: Repro Facebook/missroma.cz)
Autor: lvi - 
17. prosince 2013
18:51

Organizátor soutěže krásy Miss Roma internet 2013 narychlo změnil pravidla. Michala Danielová, která je horkou favoritkou Miss Roma internet 2013, i přes "kontraproduktivní" snahu některých šprímařů cenu v případě vítězství dostane. Soutěž však nabídne ještě další vyvrcholení.

Pořadatelé v tiskovém prohlášení uvedli, že chtějí hlasování o nejkrásnější Romku v lednu uzavřít, vyhlásit výsledek a následně uspořádat ještě jakési superfinále.

Zmíněný krok obhajují pořadatelé ve více rovinách. A to jak na diskusních fórech, tak i prostřednictvím vydání oficiální tiskové zprávy, kde stojí:

„Do čela internetového hlasování vystřelili uživatelé internetu soutěžící, která objektivně favoritkou soutěže krásy není. Důvodů může být několik: Protestní hlasy, škodolibost, nepřejícnost, závist či senzacechtivost některých novinářů.  Nejspíše kombinace všech těchto důvodů. Rozhodli jsme se proto k drobné změně pravidel, která bude vyhovovat oběma táborům. Internetové hlasování ukončíme dne 15.1.2014. Tedy přibližně o dva týdny dříve, než bylo v původním plánu. Žádná ze soutěžících nepřijde zkrátka. Tedy ani současná jasná favoritka internetového hlasování Michala Danielová. Ceny pro vítězky zůstávají stejné."

Následovat pak bude podle organizátorů superfinále soutěže, do kterého postoupí 30 dívek vybraných organizátory soutěže, které se mohou těšit na další hodnotné ceny. Vítězka bude určena dle internetového hlasování vybraných dívek. Termín spuštění superfinále bude od 16.1.2014 v trvání do 2.2.2014

Danielová vede o 8 tisíc hlasů

Organizátoři tak, chtě nechtě, rozpůlil příznivce soutěže na dva tábory. Jedni tvrdí, že jedinou vítězkou může být jen a pouze Michala Danielová, která mimo jiné vede o cca 8 tisíc hlasů, druzí by rádi, aby soutěž vyhrála jedna z dívek předvýběru porotců a organizátorů.

dzery ( 18. prosince 2013 09:17 )

Jsou to holt"šprímaři"

nicka ( 18. prosince 2013 07:07 )

Tak jsem jí podpořila, volím to co znám. Takhle vypadají mé sousedky, takže jejich milými slovy " aby vás rakovina sežrala"

odetka.odetka ( 18. prosince 2013 04:58 )

podplachetkouosoba ( 18. prosince 2013 02:32 )

no ten vůbec by byl v KLDR už asi 600x zastřelenej a tady Miloš né najít odvahu

Digitt ( 18. prosince 2013 00:03 )

ptáš se na očividné. Protože je tlustá a hnusná prostě cigoška...

Zobrazit celou diskusi