Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Školačka (†14) nevydržela šikanu: Zabila se na večírku kamarádky!

Sarah Clerkson (†14) se zabila kvůli šikaně. Spolužáci ji psychicky týrali kvůli její kráse.
Sarah Clerkson (†14) se zabila kvůli šikaně. Spolužáci ji psychicky týrali kvůli její kráse.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
13. prosince 2013
09:08

Byla chytrá i krásná. Kvůli jejímu přitažlivému vzhledu ji ale spolužáci a spolužačky krutě šikanovali. Sarah Clerkson (†14) z britského Durhamu to již nevydržela a spáchala sebevraždu. Přímo na večírku jedné z kamarádek!

Spolužačky jí záviděly krásu, spolužáky štvalo, že s ní nechodí. Vylívali si na ni zlost a na mladou Sarah to bylo již příliš. Psychický teror nevydržela a sáhla si na život.

Udělala tak na jednom z večírků kamarádek, na kterém se jí pravděpodobně někdo znovu posmíval. Vymluvila se, že je jí špatně, zavřela se v jednom pokoji a uchýlila se k tomu nejhoršímu. V místnosti ji pak posléze našli přátelé.

Ti zavolali okamžitě ambulanci, která ji převezla do nemocnice. Tam však dívka bohužel zemřela. Policie nezveřejnila, jakým způsobem se dívka zabila. „Byla to milující a veselá dívka, ale mělo spoustu citových problémů,“ prohlásila její babička Linda Chapman.

zabibol ( 13. prosince 2013 15:07 )

Raději jste se do debaty neměl pouštět vůbec, když nemáte ani potuchy, proč si tito lidé berou život. Jenom, abyste vy nebyl za čas labilní troska.

levandulova ( 13. prosince 2013 10:24 )

 Jednu sikanujou, ze je hezka, jednu ze je skareda, dalsi ze je tlusta...deti jsou zly a je to tak odnepameti, kdyby se kvuli tomu mel kazdy zabit, moc by nas nezbylo...tam muserla byt narusena psychika...a ty autoportrety s naspulenou hubou jsou fakt desnyyyy

mandat ( 13. prosince 2013 10:21 )

Rozhodne to neni evropsky oblicej, asi je to arabka,ale spis vypada na kluka. Ma chlapecke rysy, mozna se take citila vic klukem, nez holkou.Orientalci berou hasis a jine drogy,tak mozna v tomhle rozjareni proste vybuchla.

abc321 ( 13. prosince 2013 10:02 )

Chudák vypadá jak Majkl Jakson na konci kariery a Blesk si z ní ještě dělá srandu, že byla krásná.

jana999 ( 13. prosince 2013 10:00 )

no nevím, přijde mě, že má už hubu napíchanou, a ve čtrnácti dost zmalovaná, spíš bych řekla, než že byla krásná, že se za krásou honila a to vysvětluje tu sebevraždu

Zobrazit celou diskusi