Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejmladší Cassanova v historii: Šestiletý Hunter obviněn ze sexuálního obtěžování!

Malý Hunter ani neví, co to znamená slovo sex.
Malý Hunter ani neví, co to znamená slovo sex.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: piffk - 
12. prosince 2013
05:00

Celý svět zaskočila zpráva o případu šestiletého chlapce, kterého dočasně vyloučili ze školy za sexuální obtěžování. Důvod? Naprosto nevinná pusa! A kam ji malý Hunter své spolužačce dal?

Malý chlapec, který ani netuší, co to sexuální obtěžování znamená, má teď takové obvinění na triku. A to od své stejně staré spolužačky! "Bylo to během vyučovací hodiny. Měli jsme čtení, já se naklonil a políbil ji na ruku. To se stalo," říká malý Hunter.

Spolužačce se nejspíše náklonnost od malého Huntera nelíbila, a tak ho dostala do ředitelny."Udělal jsem něco špatného. Je mi to líto, chci se vrátit do školy," dodává malý chlapeček smutně. To se ale chlapci dlouho nesplní. Do školy má zákaz docházky až po několik dní.

Matka nezletilého chlapce Jennifer Saundersová je z celé situace velmi rozčílená. Nejen, že svému milovanému synovi teď musí vysvětlovat, co to znamená slovo sex, které donedávna ani neznal, ale zamešká hodně učiva, které potom těžko dožene. "To slovo prostě nepatří do vět šestiletého dítěte. Jak se to vůbec mohlo stát? Teď to bude mít v záznamech navždy," vyjádřila se maminka rozčíleně k situaci.

dekatlon.je.tchurak ( 12. prosince 2013 11:57 )

pí..ča

dekatlon.je.tchurak ( 12. prosince 2013 11:56 )

seš *** jak tvoje vymr.daná matka

dekatlon.je.tchurak ( 12. prosince 2013 11:55 )

tenhle postiženej ču.ráček spamuje zprávy jo?

dekatlon.je.tchurak ( 12. prosince 2013 11:53 )

a jelito jsi tu zrovna i ty vypatlanče

evita5555 ( 12. prosince 2013 10:22 )

No veď podobnú skúsenosť mala aj režisérka Chytilová, keď točila pri mori malé nahé kúpajúce sa dieťa, už ani neviem či chlapčeka či dievčatko a niekto ich práskol a tiež ich obvinili za pedofíliu.Mali čo vysvetlovať.Aj napriek všetkému som stále šťastná, že som sa narodila v krásnej zemi československo, kde sú i napriek všetkému snáď najnormálnejší ľudia na svete.

Zobrazit celou diskusi