Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podařený vtípek: Opilce, který vytuhl, přesvědčili kamarádi, že byl 10 let v kómatu!

Američan, který byl již pětkrát zatčen za řízení v opilosti, zažil děsivý vtípek. Jeho přátelé tvrdili, že byl 10 let v kómatu.
Američan, který byl již pětkrát zatčen za řízení v opilosti, zažil děsivý vtípek. Jeho přátelé tvrdili, že byl 10 let v kómatu.  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
9. prosince 2013
21:33

Tento muž byl již pětkrát zatčen za řízení pod vlivem alkoholu. Jeho přátelé si uvědomili, že pokud nic nepodniknou, brzy zabije sebe a v horším případě ještě někoho dalšího. Když opilý vytuhl, přemístili ho do nemocnice, kde předstírali, že byl posledních 10 let v kómatu.

V čele se známým šprýmařem Tomem Mabem z Louisville v Kentucky se přátelé rozhodli, že vše vezmou do vlastních rukou. Poté, co se dovolil své rodiny, přestavěl Tom jeden z pokojů ve společném domě na nemocniční pokoj.

Když se jeho přítel probudil, řekla mu žena, která předstírala, že je sestřička, že je zdravý a vše bude v pořádku. Šprým byl natolik vydařený, že v zapnuté televizi dokonce běžela zinscenovaná reportáž o tom, jak Miley Cyrus někoho napadla, a v minulosti roku 2015 dokonce vařila pervitin.

Pak k opilci přistoupil doktor, který mu pověděl: „V roce 2013 jste měl autonehodu. To bylo před deseti lety.“ Další doktor byl již samotný Tom, který svého kamaráda na konci šarády zfackoval, ale to už bylo muži vše jasné. Snad se díky vtípku ponaučí a pod vlivem již nikdy řídit nebude.

strnad86 ( 10. prosince 2013 10:41 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

ninunka ( 9. prosince 2013 23:27 )

to musel být fakt mazec

andorea ( 9. prosince 2013 22:00 )

Tak to je povedené!

Zobrazit celou diskusi