Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Absolutní hnus: Opilec v autobuse zbil a zkopal ženu do bezvědomí!

Nebohá žena se stala obětí brutálního násilí v londýnském metru.
Nebohá žena se stala obětí brutálního násilí v londýnském metru.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
2. prosince 2013
16:22

Nikomu nic neudělala, v autobuse v poklidu cestovala, ale přesto se stala terčem posměchu opilců, kteří do londýnského dopravního prostředku přistoupili a začali ji obtěžovat! Jeden z nich ženu nakonec začal tahat za vlasy, bít ji, až ji nakonec zkopal do bezvědomí.

Muž by nikdy neměl uhodit ženu. V londýnském autobuse se však nevinná žena stala obětí posměchu gangu mladých opilců, kteří si ji bezdůvodně začali dobírat.

Jeden z alkoholem posilněných mladíků ji poté začal tahat za vlasy, což jeho kumpánům přišlo nadmíru zábavné. Žena s rezavými vlasy se po chvíli začala sama bránit, protože jí na pomoc nikdo nepřišel. To ale útočníka rozzuřilo ještě více.

Po kopanci ztratila vědomí

Nebohou ženu začal bít pěstmi, až jí ve finále uštědřil takový kopanec, že žena v autobuse spadla na zem, uhodila se do hlavy a ztratila vědomí. Londýnská policie je násilnou událostí v hromadné dopravě zaskočena a dělá vše, aby pachatele našla.

vary ( 2. prosince 2013 19:20 )

Když je něco černý, tak to vždycky stojí za hovno. Nahnat to všechno na Sibiř a nechat to tam vyhladovět. Jsou to švábi.

bubliiinka ( 2. prosince 2013 18:55 )

jediné co od ní bylo drzé,bylo to že měla tu drzost a nastoupila do stejného busu jak to hovado ožralý co ? výchovnou by potřeboval on !

nm48 ( 2. prosince 2013 17:37 )

je to celosvětový problém o barvě ani nemusím mluvit jediná spása pro lidstvo je vláda diktátora připitoměl demokrat nic nezmůže ,tvrdý tresty nejlépe tresty smrti a věřím tomu že by bylo po gengách a jinejch ksindlech!!

vary ( 2. prosince 2013 17:27 )

Zásada č.1. Jakmile vidím ve vlaku cikána, natahuji svého Walthera.

vary ( 2. prosince 2013 17:25 )

černý, cikáni, netáhla. Všechny do plynu.

Zobrazit celou diskusi