Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Myslivce (†61) zabil vlastní syn (17): Uklouzl a náhodou ho zastřelil!

Na Zlínsku zastřelil myslivce při nešťastné náhodě. - ilustrace
Na Zlínsku zastřelil myslivce při nešťastné náhodě. - ilustrace  (Autor: isifa.com)
Autor: shp - 
9. prosince 2013
20:26

Otec (†61), zkušený myslivec ho chtěl vzít do lesa na krmení zvěře. Jenže cestou zpět mladík (17) nešťastně zakopl a vystřelil ze zbraně, kterou nesl. Střela zasáhla jeho otce, který na místě zemřel.

Syn je nyní podezřelý z usmrcení z nedbalosti. Za to by mu vzhledem k jeho věku hrozil maximální trest ve výši jednoho a půl roku.

Dvojice se vydala do lesa krmit zvěř. Neštěstí se stalo při zpáteční cestě, kdy syn nesl zbraň. „Podle prvních informací kluk uklouzl a vyšla rána. Víc zatím nevíme,“ řekl serveru iDnes.cz předseda mysliveckého sdružení ve Slopném František Kozubík. „Byli tam jen sami dva, nestalo se to během organizované akce,“ dodal.

Myslivec s více než třicetiletými zkušenostmi zemřel na místě. Policie nyní vyšetřuje okolnosti pravděpodobné nehody. Otázkou je především to, proč byla zbraň nabitá. Při přenášení by v ní totiž náboj být neměl. Navíc musí teorii o nehodě potvrdit výsledky soudní pitvy.

dandova ( 10. prosince 2013 13:59 )

Na krmení zvěře s nabitou puškou.

strnad86 ( 10. prosince 2013 10:41 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

podplachetkouosoba ( 9. prosince 2013 20:53 )

přitom, co dalo jeho mámě práce než ho vypiplali, a teď ho odstřelí jeho vlastní taky vypiplaný syn. chudáci zviřátka, kdo je teď bude regulovat

Zobrazit celou diskusi