Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Krejčíř údajně mučil obět vařící vodou a hodil ji do pole

Vyšetřovatel Paul O´Sullivan jako první poukázal na Krejčířův "kšeft" s drogami.Rovněž tvrdí, že je český uprchlík bez finančních prostředků.
Vyšetřovatel Paul O´Sullivan jako první poukázal na Krejčířův "kšeft" s drogami.Rovněž tvrdí, že je český uprchlík bez finančních prostředků.  (Autor: Blesk – Ladislav Křivan, ČTK)
Autor: lvi - 
4. prosince 2013
09:39

V den procesu o případném propuštění podnikatele Radovana Krejčíře na kauci, vyvstávají na povrch další šokující informace o jeho praktikách. Podle prokurátora totiž Krejčíř osobně surově mučil bratra kurýra, který utekl se zásilkou pervitinu v zhruba za 48 miliónů korun.

Podle serveru Eyewitness News prokurátor tvrdí, že Krejčíř muže z East Rand unesl, respektive ho nechal unést členy elitní jednotky Hawks, kteří byli obviněni společně s českým podnikatelem.

Následně mu vylili mu na hlavu vařící vodu a Krejčíř pak údajně muže mučil, protože jeho bratr utekl s obří zásilkou pervitinu. Droga byla určená pro "australský trh" a odbyt měl zajistit pašerák s přezdívkou "Doktor", který měl dobré kontakty na letišti v Johannesburgu.

Zabijem ho a Doktor přijde na pohřeb

Když ale "Krejčířova armáda" nedopadla Doktora, unesla alespoň je bratra. Ten byl mučen asi čtyři dny a Krejčíř ho podle listu The Star chtěl nechat zabít, aby pak na jeho pohřbu unesl právě Doktora, z kterého by dostal peníze nebo pervitin.

S tím prý nesouhlasil Krejčířův spoluobviněný Desai Luphondo, který nakonec kývl na to, že bratr zavražděného dlužné milióny uhradí. Zbitý a opařený muž pak byl vyhozen do pole v oblasti Katlehong, což je si 35 kilometrů východně od Johannesburgu.

Krejčířova obhajoba míní, že popsaný incident není podložen faktickými přímými důkazy a že je smyšlený.

Svědci ve zmíněném případu dostali už minulý týden policejní ochranu poté, co jim bylo vyhrožováno nebo jim byli otráveni domácí mazlíčci.

kov3 ( 4. prosince 2013 13:50 )

Istejšie je - zastrelený na úteku...

jade ( 4. prosince 2013 13:21 )

Neotravuj!!!!

strnad86 ( 4. prosince 2013 10:46 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

Zobrazit celou diskusi