Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nepoučitelný zloděj: Už jednou boural při honičce, teď ho znovu chytili s kradeným autem!

Autor: shp, psch - 
29. listopadu 2013
14:55

Řídit nikdy moc neuměl a ani ve své zlodějské profesi příliš nevynikal. Muž (37) z Chomutova, kterého už minulý týden dopadla policie po nevydařeném úniku, který skončil havárií, se strážníkům podařilo dopadnout i napodruhé.

Honičku jako z akčního filmu policistům připravil zloděj, který minulý týden ukradl auto a začal před nimi zběsile ujíždět. Bez řidičáku a nejspíš zfetovaný! V kradeném fiatu ho policisté zastavili v Karlových Varech minulý týden. Ve vazbě ale nezůstal. Za stejných okolností ho policisté dopadli i ve středu. Tentokrát v kradeném Subaru.

 

Kromě „záliby“ projíždět se v kradených autech má na triku i další prohřešky. „Jednalo se zejména o vloupání do vozidel, odkud zcizoval nalezenou elektroniku, doklady, pracovní nářadí a nepohrdl ani nalezenými cukrovinkami,“ uvedl mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta. O vazbě rozhodne soud, muži hrozí až pět let vězení.

 

1883333:gallery:true:true

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gabreta ( 29. listopadu 2013 21:18 )

Není nepoučitelný ten zloděj ale nepoučitelní jsou prokurátoři že takovou sebranku okamžitě nezavřou. Každýmu prokurátorovi bych přál aby mu jednou ročně vykradli byt,šlohli auto a minimálně jednou někdo namlátil. Pak by bylo na silnicích a ve městech klid!

Zobrazit celou diskusi