Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dárek pro vás: Vánoční šeková knížka Blesku! Slevy až 60 % a návod, jak ušetřit!

Šeková knížka Blesku
Šeková knížka Blesku  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: red - 
22. listopadu 2013
00:01

Koruna oslabuje, zboží v obchodech bleskurychle zdražuje a Vánoce se kvapem blíží. Jak potěšit své blízké hodnotnými dárky a nepřijít při tom na buben? Blesk má pro vás řešení! Svým čtenářům dnes nabízí v tištěném vydání Blesku vánoční Šekovou knížku plnou slev! Kde ji najít a jak ji využít? Zde je stručný návod.

Nečekejte na oficiální zahájení předvánočních výprodejů, nakupujte levně vánoční dárky již ode dneška prostřednictvím unikátní šekové knížky deníku Blesk. Ušetříte až 60%! Jak na to?

 


 

 

Šekovou knížku naleznete v dnešním Blesk TV Magazínu, který je součástí pátečního tištěného Blesku!!!

 

Šeková knížka Blesku Šeková knížka Blesku | Archiv Blesku

 

Krok 1
Otevřete Blesk tv Magazín a nalistujte stranu 17. Na té je přilepena vaše Šeková knížka.

Krok 2
Pečlivě si nabízené zboží prostudujte. Sleva platí právě na ten výrobek, jenž je na přední straně kuponu uveden. Rozhodněte se, kdo z rodiny by pod stromečkem rád našel hračku, tablet, mobil, parfém, fén, šperk, italskou parádu či cokoli dalšího ze zboží na kuponech.

 

Krok 3
Na každém kuponu v knížce najdete v dolní části pod čarou informaci, kde jej lze uplatnit. Zda jen v kamenných prodejnách jednotlivých řetězců, nebo případně i v internetovém obchodě (e-shopu).

Krok 4
Hurá na nákupy! Tak levně jako s našimi kupony už do Vánoc nikde nenakoupíte! Šeková knížka Blesku vám ušetří stovky až tisíce korun! V obchodech vám cenu sníží pomocí čárového kódu na zadní straně kuponu, v e-shopech ji získáte zadáním slevového kódu či hesla.

Krok 5
Nezapomeňte, že platnost kuponů je ode dneška do středy 27. listopadu 2014. Proto s jejich uplatněním v obchodech neotálejte!

Návod, jak na slevy Návod, jak na slevy | Archiv Blesku

Jan Jirásek ( 4. května 2017 15:42 )

Další slevové kupóny se dají sehnat po celý rok na http://megakupon.cz

Zobrazit celou diskusi