Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Učitelka Dana (31), která svedla svého žáka (12): Opustil ji manžel!

Autor: shp - 
21. listopadu 2013
18:43

Podlehla svým zakázaným touhám a svedla dvanáctiletého chlapce (12). Když románek slovenské učitelky Dany (31) prasknul, vypařila se z Humenného, kde bydlela, jako pára nad hrncem. V domě, kde žila a zároveň obcovala se svým žákem, po sobě zanechala malého synka i manžela. Ten ji podle všeho opustil a nechce s ní mít nic společného.

Po provalení sexuálního skandálu mnoho rodičů, jejichž žáci chodí do základní školy v Koškovicích, kde učitelka vyučovala, se začalo bát o své děti v době, kdy je nemají pod dohledem. Dana totiž pravděpodobně s žákem i otěhotněla.

Kdo ví, kolik žáků bylo v jejích kalhotkách

„Kdo ví, kolik žáků se jí ještě dostalo do kalhotek,“ prohlásila bez servítků babička, která z domu u kapličky nad železničním přejezdem v Humenném vypravuje do školy každé ráno dvě vnoučata-dvojčata. „Já bych to vyřešila okamžitě, zlomila bych o ní koště,“ dodala žena.

Můj syn ještě píše Ježíškovi

„Můj syn chodí do sedmé třídy, je to ještě takové děcko, které psalo o víkendu Ježíškovi, že chce pod vánoční stromeček nové brusle. Těžko si představit, že by souložil s učitelkou,“ prohlásila máma, jejíž syn chodí do 7.A, do třídy, do které chodil i svedený žák.

Manžel ji opustil

Učitelka slovenštiny Dana po propuknutí aféry odešla údajně na mateřskou dovolenou, ale nikdo ji od té doby již neviděl. Ve škole již nepracuje. Její manžel, který pracuje v Humenném jako projektant rodinných domů, jí ihned po provalení skandálu opustil.

zemeck ( 30. dubna 2014 16:40 )

To si ( chlapi ) nepamatujete, když vám bylo 12 ? Sice je to přes 30 let, ale pamatuji si moc dobře, že přinejmenším půlka kluků ve třídě nemyslela v podstatě na nic jiného, než na holky / ženské. A že tu laťku jsme měli hodně nízko, nejoblíbenější nebyla ta nejhezčí, ale ta, která dá aspoň "sáhnout". A učitelka, to je vlhký sen většiny pubescentů. Objektivně mohla vypadat jako opice, ale hormonům člověk v pubertě neporučí. Jiná věc je že je to trestné a paní z toho má problémy. Zajímalo by mě, na základě jakých důkazů to budou soudit, jestli se chlapec někde chlubil...no kluci i muži se často chlubí i tím, o čem jen sní.

rnns ( 21. listopadu 2013 23:37 )

Ja sa pýtam, aké sexuálne hrátky robilo 12 ročné decko, ktoré ešte ani pipíka nemá, s dospelou ženou? to ju robil prstami alebo jazykom??? lebo rozhodne v slipách ešte dokopy nič nemá.....grc!!!

maus.maus ( 21. listopadu 2013 22:44 )

Kdo vi, co je na techto vyzblechtech vubec pravdy. Ale Pleskaci se preci taky nejak musi zivit.

bigdick ( 21. listopadu 2013 21:59 )

Řýká se ,,keť iděš cez Humenné,zober čížmy gumené",ale spýš bi se hodilo zober špr.cki gumené.

leeloo ( 21. listopadu 2013 21:32 )

presne, jake jsou dukazy??? taky jake jsou dukazy, ze on je otcem? (znam pripad, kdy si takto decka povymyslali na ucitele, ze je obtezoval, rozveseli to po internetu, nastesti se pak priznali...to je dnes uz velice snadne nekoho ocernit) ale hlavne - proc chcete ty lidi znicit, proc ukazujete jejich dum, jejich obchod - aby se jim lidi vyhybali? nebo aby jim hodili do okna zapalnou lahev??? aby mel kluk zkazeny zivot vysmechem spoluzaku a ted i vsech ostatnich ve meste? aby si na ne ukazovali prstem ze nezvladli vychovu a pod? Proc? Jako ze vas zajima komu koukalo prso, nebo kdo mel na sobe dvakrat stejne saty, to bych pochopila, ale toto? JSTE HYENY, AMORALNI LIDI, MELI BY VAS ZAVRIT, PANE NOVOTNY A VAM PODOBNI!

Zobrazit celou diskusi