Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nová násilná hra KO: Děti se snaží oběť omráčit jednou ranou, už ale i zabíjely!

Děti v USA hrají novou nebezpečnou hru zvanou knockout. Na svědomí má již jednoho mrtvého.
Děti v USA hrají novou nebezpečnou hru zvanou knockout. Na svědomí má již jednoho mrtvého.  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
19. listopadu 2013
20:54

Zábava dnešních dětí a mladistvých je čím dál tím násilnější. Nejnovější hrou, kterou hrají náctiletí ve Spojených státech, je knockout neboli KO. Jejím úkolem je srazit jednou ranou člověka na zem a omráčit ho.

Obětí této nebezpečné hry se již stal bezdomovec Ralph Santiago (†46) z New Jersey. Nalezen byl se zlomeným krkem a dírou v lebce. Z jeho vraždy jsou obviněni tři teenageři.

Musíte ho praštit, až se skácí k zemi

„Smyslem hry je praštit někoho, až se skácí k zemi,“ prohlásil jeden z náctiletých, který má se hrou evidentně své zkušenosti. „Praštíte někoho, a když omdlí, tak mu seberete jeho věci,“ dodává další dívka.

V bezvědomí skončil i učitel

Obětí násilné hry se stal i učitel James R. Addlespurger. Když na něj zaútočil jeden ze skupiny pěti školáků, kteří šli proti němu, neměl nejmenší šanci se bránit. V jedné ruce nesl tašku, v druhé aktovku.

Knockout se šíří spojenými státy

Knockout hrají nejčastěji školáci v New Jersey a New Yorku. Hra se ale šíří po celých Spojených státech. A obětí přibývá...

ru-dolf ( 21. listopadu 2013 13:42 )

rjey ( 20. listopadu 2013 17:19 )

No to si děláte srandu ?! Čtu tady některý komentáře a je mi z toho špatně... Házíte Romy a Negry dohromady ? To je jak kdyby někdo řekl že Bílý člověk je stejný jako vietnamec.. Jsem bílej normální člověk ale tohle je moc.. Tak a všichni do mě za to že mám svůj názor ;)

akko ( 20. listopadu 2013 04:18 )

...a at se paotom ti negri nedivi,ze jsou neoblibeni...svazat a hodit mravencum...

jahodove_ticho ( 20. listopadu 2013 03:55 )

romanbeer ( 20. listopadu 2013 02:16 )

na slovensku sa to vola KOLENO

Zobrazit celou diskusi