Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Manžel se pomstil nevěrné ženě: Před dům jí postavil zdvižený prostředníček

Autor: evak, geok - 
18. listopadu 2013
06:30

Mstu po rozvodu si skutečně vychutnal Američan Alan Markovitz (59) z Michiganu. Přistěhoval se do domu vedle své exmanželky a přímo pod její okna dal postavit sochu ruky se zdviženým prostředníčkem.

Alan byl s Leou Tuohy ženatý dva roky a rozvedli se prý kvůli jejím nevěrám. Zášť ale soudním řízením nevymizela. Markovitz měl v záloze ještě jeden kousek.

Sprostá pomsta

Jaké bylo překvapení pro Leu a její dceru Lenku, když jednoho dne vyhlédly z okna a na dvorku před nimi stála 3,7 metru vysoká socha s gestem, které by se velice slušně dalo vysvětlit jako „Jdi do háje!“ O pohled na toto »umění« nepřichází Lea samozřejmě ani v noci. Alan ho nezapomněl nechat nasvítit. „Už jsem se přes ni dávno přenesl,“ řekl Markovitz Deadline Detroit, když jeho výstřelek začal kolovat po sociální síti Twitter. Za to se mu ale Lea pořádně vysmála: „Děláš ze sebe idiota. Někdo se tady z toho ještě nedostal.“

Fialový »fakáč« na Hrad

Před říjnovými předčasnými volbami kontroverzní umělec David Černý instaloval na Vltavu zdvižený prostředníček, který mířil na Hrad. Spolu s kolegy ho vytvořil podle svých slov jako jasný a dostatečně výmluvný vzkaz prezidentu Zemanovi a levici.

jeromeklapka ( 18. listopadu 2013 11:39 )

Počítam,že keby si vedel,že je Slovenka,slová by boli ostrejšie

naidka ( 18. listopadu 2013 11:35 )

tak já jsem to myslela spíš naturalisticky.

podplachetkouosoba ( 18. listopadu 2013 11:31 )

myslíš jako s napruženým? já myslel jako paroháče jako vypružený prsty malík a ukazovák

naidka ( 18. listopadu 2013 11:22 )

naidka ( 18. listopadu 2013 11:22 )

a co takhle přímo jelena v říji?

Zobrazit celou diskusi