Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná smrt rodiny: Jejich kosti našli v mělkých hrobech v poušti!

Autor: shp, ČTK - 
16. listopadu 2013
22:29

Svůj domov pustili v únoru 2010. Pak už o nich nikdo neslyšel. Mobily Josepha (42) a Summer (45) McStayových od té doby nebyly použity a nikdo se nedotkl ani jejich konta, na kterém měli téměř dva miliony korun. Nyní motocyklista našel v poušti jejich ostatky. Z jejich smrtí podezřívá policie drogové gangy.

Záhadou zůstávají okolnosti smrti kalifornské čtyřčlenné rodiny, která zmizela v únoru 2010 a jejíž ostatky se nyní našly v mělkých hrobech v poušti asi 96 kilometrů od Los Angeles. Policie si je jistá jen tím, že muž, jeho manželka a jejich synové ve věku tří a čtyř let se stali oběťmi vraždy.

Ostatky objevil motocyklista

Ostatky náhodou objevil řidič terénního motocyklu. Část jich vyhrabala na povrch divoká zvířata, poznamenala policie. Ta se dosud domnívala, že rodina nejspíš odjela do Mexika. Rodina opustila svůj pětipokojový dům v obci Fallbrook severně od San Diega v Kalifornii, aniž o tom někoho informovala. Na zahradě domu nechala své dva psy.

Žádné stopy po násilí

V domě se nenašly žádné stopy po násilí a na desetitisíce dolarů na účtu manželů nikdo nesáhl. Příbuzní velmi trpěli tím, že nevěděli, co s pohřešovanou rodinou je, řekl bratr zmizelého otce rodiny Josepha McStaye. „Takový konec jsme si nepředstavovali, ale vědět, co s nimi je a že jsou pohromadě a na lepším místě, nám dodává odvahu,“ řekl podle BBC se slzami v očích Michael McStay.

darina1 ( 17. listopadu 2013 05:44 )

Jo holt drogy. na kontě může mít člověk ještě víc?záleží jak se k tomu postaví

mortis69 ( 17. listopadu 2013 04:02 )

Pořád se divím,jak je naše měna ve Světě oblíbená Tihle měli na kontě dokonce dva miliony Korun

cinderella1 ( 17. listopadu 2013 01:59 )

Investigators found out that the family's SUV had been towed from the parking lot of a strip mall in San Ysidro, an hour's drive from the McStay's Fallbrook home and a short walk from a pedestrian crossing into Mexico. Investigators examined surveillance footage from the border crossing, and among the thousands who crossed the border that day, investigators saw a man holding the hand of a young boy followed by a woman holding the hand of another boy. Patrick McStay doesn't believe his son crossed into Mexico. "My son didn't walk away," Patrick McStay told The Times on Thursday. "They didn't walk into Mexico. They would never do that."

cinderella1 ( 17. listopadu 2013 01:49 )

.....Svůj domov pustili v únoru 2010. Pleskaci se uz nadobro zblaznili?

nyctereutes ( 16. listopadu 2013 22:57 )

Jj, zůstalo čistě uklizeno...

Zobrazit celou diskusi