Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Rath zahradníkem: Čerstvě propuštěný exposlanec si užívá svobody!

Autor: shp - 
14. listopadu 2013
05:02

Jeho domovem byly poslední rok a půl čtyři vězeňské stěny a skromná postel. Z vazby čerstvě propuštěný exposlanec David Rath si proto nyní užívá obyčejné každodenní radosti, jako například zahradničení.

Rath je dnes čtvrtým dnem na svobodě, kterou si užívá plnými doušky. Zpoza mříží vazební věznice se dostal po své čtvrté stížnosti. Soud nabyl dojmu, že nehrozí, že by se někdejší poslanec za ČSSD nedostavil na hlavní soudní líčení a pláchl. Rathovi hrozí za převzetí úplatku ve výši sedmi milionů až 12 let vězení.

Vřelé přijetí

Rath okamžitě po propuštění vyrazil do své domovské Hostivice. Viděl se se synem, kterému věnoval dlouhé objetí, s manželkou i milenkou. Obyvatelé města bývalého středočeského hejtmana vítali s nadšením, třásli mu rukou a dokonce mu na zahradu házeli růže.

Rozhovor s Rathem Rozhovor s Rathem | Blesk

Moje zahrada, moje potěšení

Rath se nyní pečlivě stará o zahrádku před svým domem. Zastřihává keře, z větví si vyzdobil vchod. Rath postupoval jako zahradník – profesionál! Na ruce si nasadil ochranné rukavice a s porostem pracoval s největší péčí. Inu, po roce a půl v base si člověk užije i takovéto maličkosti.

decathlonova-matka ( 14. listopadu 2013 10:59 )

Janouška s Bémem kryje sama BISka, měli na ně odposlechy a nic se nedělo

mirkazam ( 14. listopadu 2013 10:54 )

mirkazam ( 14. listopadu 2013 10:53 )

Je to přesně tak. Rath dává rozhovory ,div mu neslaví slavobránu,a už si zase pouští hubu na špacír.Jak vidno, vazba nezabrala.Je to zkorumpovaný zloděj,který se teď předvádí v roli politického vězně.

sores ( 14. listopadu 2013 10:30 )

Moc mu to přeji, jen ať si užívá svobody chlapec. Ty pravé grázly a zloděje nechává soud běhat po svobodě včetně hnusáka Janouška. To už je do nebe volající, kdy už ho konečně zavřou. Jestli Rath bral úplatky tak Janouch zabíjel a utekl z místa navíc ožralej bestie odporná. Rath na nikoho nevztáhnul ruku, nikomu fyzicky neublížil. Vždyť berou i advokáti a soudci, zloději soudí zloděje, to je tedy fraška.

charlespayan ( 14. listopadu 2013 08:53 )

Hm, pěkný

Zobrazit celou diskusi