Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Dojemné foto: Papež František má opravdu velké srdce!

Autor: shp - 
6. listopadu 2013
20:57

Papež František dnes všem ukázal, že má opravdu velké srdce. Ve Vatikánu žehnal věřícím, všem bez výjimek. Když k němu přišel vážně nemocný muž s nádory po celém těle, uchopil ho František za hlavu a pronesl krátkou modlitbu.

Lidé na ulici od něj odvraceli své zraky. Muž ze všech nejsvatějších, papež František, ho však přijal s otevřenou náručí. Vážně nemocného muže citlivě politoval.

Požehnání od Františka

Když k němu nemocný přišel, uchopil ho František za hlavu a požehnal mu. Nejvyšší zástupce církve nedělá mezi lidmi žádné rozdíly. Nemocný muž pak papeže uchopil za ruku.

Oblíbený papež

František se ve Vatikánu dočkal velkého zájmu. Křesťané od něj chtěli požehnání a svatý muž. František věnoval několik polibků a požehnání malým dětem.

venca80 ( 7. listopadu 2013 19:04 )

Koukám také drobátko nemocen...

zabibol ( 7. listopadu 2013 09:05 )

Hlavní postižení jsou komunisti.

doktorka6 ( 7. listopadu 2013 08:57 )

Ano, ten človk je vzhledově postižený, ale ruku na srdce, ti co nosí společenský oděv a jsou v naší vrcholné politice, ti jsou více postiženi než-li tento muž. Existuje totiž nemoci zjevné a ty uvnitř charakteru, tam jsou postižení mnohem nebezpečnější... Toho si je i papež dobře vědom, a tak se chová v rámci svých světských povinností...

zabibol ( 7. listopadu 2013 08:46 )

Kdo z vás by to udělal? Sockomunistická lůzo zlodějů, kolaborantů a znárodňovatelů.

caracula ( 6. listopadu 2013 23:22 )

Booooze... ty si kus co.co.ta

Zobrazit celou diskusi