Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otřesný útok za bílého dne: Holčičku (10) znásilnili v pokoji, když byli rodiče pryč

Teprve desetileté děvčátko znásilnil na Slovensku úchyl přímo v jejím pokojíčku
Teprve desetileté děvčátko znásilnil na Slovensku úchyl přímo v jejím pokojíčku  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
4. listopadu 2013
13:00

Nebohé děvčátko (10) ze slovenského Kecerovce zůstalo doma a nešlo do školy, protože bylo nemocné. Když spalo ve svém pokojíčku v postýlce, vplížil se do něj neznámý úchyl, který dívenku znásilnil.

Chlípník využil toho, že děvčátko bylo doma samo bez rodičů. Je tedy pravděpodobné, že měl muž svou malou a bezbrannou oběť vyhlédnutou již delší dobu a pozorně ji sledoval. Policie vzhledem k věku oběti nechce případ blíže komentovat, ale po úchylovi usilovně pátrá.

Kdybychom ho chytili, zmlátili bychom ho

„Děvče bylo nemocné, nešlo do školy, rodiče ho nechali doma. Šli na nákup do města. Možná si někdo všimnul, že odcházejí. Kdybychom toho člověka chytili, zmlátili bychom ho,“ řekla vzdálená příbuzná děvčátka serveru Čas.sk.

Děvčátko nechce chodit ven

„Měl by potom problém se postavit na nohy. Něco takového se v naší vesnici ještě nestalo. Děvče teď stále pláče a nechce vycházet z domu,“ dodala rozhořčeně příbuzná. Pachateli hrozí v případě prokázání viny trest sedm až dvanáct let vězení.

stanislavhahn ( 4. listopadu 2013 17:56 )

Ustřelit koule a hodit divokým psům.

marie60 ( 4. listopadu 2013 17:51 )

Já jsem taky bývala sama, maminka musela taky jít na nákup a tatínek byl v práci.Nj, to byla ještě jiná doba a nebylo až takových úchylných parchantů jak ted´.

marie60 ( 4. listopadu 2013 17:49 )

s takovým haj.zlíky bych taky neměla slitování.

negomba ( 4. listopadu 2013 17:33 )

Nikdy bych nemohla odejít z bytu, notabene s manželem, tedy oba na nákup a nechat holčinku samotnou! Navíc nemocnou! Mohla se probudit, něco chtít..a nikde nikdo.. Také rodiče jsou vini. A tomu hajzlovi bych ho uřízla.

jaroslav4 ( 4. listopadu 2013 17:27 )

Ono by stačilo nacpat do řiti dělobuch.Hajzl ovi.

Zobrazit celou diskusi