Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Umění? Muž chce ztratit panictví před návštěvníky galerie s jiným mužem!

Autor: INT, lm - 
26. října 2013
19:05

Další kontroverzní umělecké dílo je tu! Clayton Pettet (19) se rozhodl ve jménu umění ztratit panictví na veřejnosti. Ale pozor, mladý Brit je gay! A jeho rodiče o tom zřejmě ještě nevědí...

Clayton Pettet (19) se rozhodl mít anální sex s jiným mužem před asi před stovkou lidí v galerii v londýnské čtvrti Hackney. Umělec ujistil, že s partnerem použijí ochranu. Svůj neobvyklý projekt nazval "Umělecká škola mi ukradla panictví".

Jeho projekt se setkal samozřejmě i s ostrou kritikou. Clayton byl osočen, že znehodnocuje sex i umění. "Své panictví jsem si schovával po 19 let a nezahazuji ho pro nic za nic. V podstatě se zbavuju jen toho stigmatu ohledně panictví. Chtěl bych publiku ukázat, jestli se něco změní mezi mnou a mým partnerem," vysvětluje pro Daily Mail své záměry umělec.

Umělec exhibici plánoval celé tři roky. Po vykonání aktu plánuje Pettet vést diskuzi s publikem. "Kulturně panictví přisuzujeme velký význam a já se rozhodl ztratit to své k tvorbě díla, které podle mě vyvolá zajímavou debatu a otázky ohledně tohoto tématu," uzavírá Claton Petter. Netradiční "výstava" se odehraje 25. ledna.

weigel ( 27. října 2013 00:17 )

Tak to překonává dílo jiného českého umělce ,který dostal grant 30 tisíc a když měl vykázat za ty peníze nějakou uměleckou činnost tak se narychlo vysral do plechovek a ty pak vystavil.

djaba ( 26. října 2013 21:17 )

Další úchyl je na světě .Navíc anál provozuje minimum gayů .

cityjail ( 26. října 2013 20:22 )

Ještě bych dodal,že takovíhle kretténi jsou největší škodná seriozní gay komunity.Kdyby mezi sebou neměli tyhle košťata,co maj potřebu exhibovat za každou cenu,lidi by se na gay komunitu nedívali skrz prsty..

cityjail ( 26. října 2013 20:19 )

Homosexuální styk je umělecké dílo? A pan "umělec" k tomu potřebuje veřejnost? Copak už světu fakt j*e*b*e?? Být to můj syn,vyhnal bych ho klackem...

Zobrazit celou diskusi