Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nechutné: Úchyl postával na zastávce v dámských punčochách a s nasazeným kondomem!

Úchylovi v dámských punčochách a s nasazeným kondomem, který se obnažoval ve Zdicích, hrozí za jeho chování až dva roky vězení
Úchylovi v dámských punčochách a s nasazeným kondomem, který se obnažoval ve Zdicích, hrozí za jeho chování až dva roky vězení  (Autor: profimedia.cz/archiv - ilustrační foto)
Autor: shp - 
26. října 2013
22:03

Pořádnou psychickou újmu zažili cestující, kteří ve Zdicích chtěli nasednout do autobusu na Palackém náměstí. V ranních hodinách tam totiž postával opilý úchyl, který měl na sobě dámské punčochy, podvazkový pás, na hlavě zrzavou paruku a kolem krku obmotaný řetěz. Jinak byl nahý, na penis si však nasadil kondom.

Jediné mužské oblečení, které na sobě výtržník měl, byla rozepnutá bunda a sportovní obuv. Jinak vypadal již z dálky jako exhibicionista a úchyl, na což také doplatil.

Úchyl byl opilý

Cestující totiž na podivína zavolali policejní hlídku, která ho zadržela. Muži byla provedena dechová zkouška, přičemž mu byly naměřeny 1,55 promile alkoholu.

Hrozí mu až dva roky vězení

Poté úchyl putoval na policejní stanici. Za hrubé porušení slušnosti na veřejném místě mu hrozí až dva roky vězení. Za to mu podivné ukájení na veřejnosti asi nestálo.

djaba ( 27. října 2013 19:56 )

Náhodou , dost dobrý nápad.

tochadda ( 27. října 2013 07:28 )

Ale baron jim zakázal obírat slepce...

tochadda ( 27. října 2013 07:27 )

Prostě je tam Palacko a to má náměstí,no...

podplachetkouosoba ( 27. října 2013 07:10 )

když musíš, tak musíš! republika potřebuje odvážné muže stačí mít jenom trochu kreativity a potřebné know-how

maxipesfik ( 27. října 2013 07:04 )

Jo to máš pravdu.Nejlepší by bylo tyto zmetky střílet.Bylo by to nejlevnější a pro společnost nejzdravější.Odpad je prostě odpad myslete si co chcete.....

Zobrazit celou diskusi