Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Miliardářská dcera Rezešová: Ujížděla zběsilou rychlostí před milencem?

Magnátova dcera Rezešová-Varholíková dál sedí v maďarské vazbě kvůli své nehodě. Vpravo její milenec Lukáš Trnovský
Magnátova dcera Rezešová-Varholíková dál sedí v maďarské vazbě kvůli své nehodě. Vpravo její milenec Lukáš Trnovský  (Autor: Čas.sk)
Autor: simao - 
21. října 2013
16:40

Byli zasnoubení, v osudný okamžik však každý jeli vlastním autem. Dcera slovenského boháče Eva Rezešová-Varholíková se řítila po maďarské dálnici velkou rychlostí a patrně pod vlivem alkoholu, její partner Lukáš Trnovský jel několik desítek kilometrů za ní. A pak došlo k tragické nehodě. Proč? Ujížděla snad před ním?

Soud se dcerou zesnulého slovenského ocelářského magnáta Alexandra Rezeše pokračuje. Došlo k němu přitom kvůli nehodě Evy Rezešové-Varholíkové na maďarské dálnici, při které zemřeli čtyři lidé. Bouračku měla způsobit právě Rezešová. A navíc pod vlivem alkoholu - v krvi jí naměřili 1,5 promile. Do teď se však spekulovalo pouze o tom, kam se rychlostí 175 kilometrů za hodinu řítila. Maďarský server hvg.hu ale nyní uvádí, že ze seznamu hovorů z jejího mobilního telefonu vyplývá ještě něco jiného. A také zajímavého. Rezešová mohla ujíždět před svým tehdejším přítelem Lukášem Trnovským. Nebo alespoň věděla, že její milenec jede za ní.

Partner Rezešové Trnovský podle všeho skutečně jel po té samé dálnici. A to s odstupem 25 až 30 kilometrů za Rezešovou. Zda se však telefonáty s ním nějak podepsaly na nehodě, není jasné. Co však z výpisů hovorů vyplývá je to, že Rezešová s ním nejprve krátce mluvila. A poté už mu znovu telefon nebrala. Podle svědků se přitom Trnovský údajně pohyboval i na místě nehody, kde auto Rezešoví napálilo do malého Fiatu, uvedl serber hvg.hu. A protože policie v tu dobu dálnici M3 zavřela, musel být milenec rezešové zkrátka někde poblíž.

Magnátova dcera nyní čelí obvinění z trestného činu způsobení dopravní nehody pod vlivem alkoholu s následkem smrti několika osob. Sedí ve vazbě a na přelíčení k budapešťskému soudu jí chodí podporovat její rodina. Podnikatel Trnovský však nedorazil na samotný hlavní proces ani jednou. Byl pouze u u soudu, kde se rozhodovalo o vazbě Rezešové, byl. Současnou situaci pak odmítá komentovat, upozorňuje server čas.sk. Další soudní stání v tomto ostře sledovaném případě jsou přitom nařízena na 29. října a 19. prosince. O tři dny později, tedy těsně před Vánocemi, se pak očekává rozsudek.

hofihofi ( 22. října 2013 03:14 )

Uz se jedna dokonce se soudem, ze udajne odsouzeni si ma odsedet doma, v domacim vezeni, psal to zde blesk, to je snad neuveritelne.

korejs ( 21. října 2013 22:41 )

Hovno milenec...UFO

jerry ( 21. října 2013 20:25 )

Je to jen spekulace. Ale mohlo by to být tím, že v krimu nemají své vizážisty, kadeřnice, manikérky, pedikérky, maséry, dost možná ani svá oblíbená sexuální šidítka.

maja19501211 ( 21. října 2013 19:52 )

Akoby to nebolo jedno, či pred niekým ujížděla, alebo sa len tak hnala diaľnicou a spôsobila v opitosti dopravnú nehodu so 4 mŕtvymi. Neviem, čo sa okolo toho toľko babru. No, asi podľa hesla - všetci sme si rovní, ale niektorí sú rovnejší / hlavne ak majú prachy.../.

ivoadler ( 21. října 2013 18:49 )

Vypadá nějak přešlá mrazem. To je zajímavý, jak tyhle hvězdy, když jsou v úzkých, ztrácejí glanc.

Zobrazit celou diskusi