Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poprava v Brně: Mladíka (†20) střelili zblízka do hlavy! Prohrál boj o život po dvou dnech

Mladík v neděli zemřel v nemocnici
Mladík v neděli zemřel v nemocnici  (Autor: repro Prima FTV)
Autor: ČTK - 
20. října 2013
18:43

Na brněnském sídlišti Lesná někdo s pistolí 9mm ráže přistoupil k dvacetiletému mladíkovi a z bezprostřední blízkosti ho střelil do hlavy. Mluví se o nájemné vraždě. V pátek hocha převezli do nemocnice, kde bojoval o život. Boj ale v neděli prohrál!

Dvacetiletý muž, kterého v pátek večer postřelil do hlavy neznámý útočník na brněnském sídlišti Lesná, dnes odpoledne v nemocnici zemřel. Podlehl devastujícímu zranění mozku, řekla ČTK mluvčí jihomoravské policie Petra Vedrová. Násilný trestný čin policisté dál vyšetřují, další podrobnosti k němu zatím nesdělili.

Incident se stal v Třískalově ulici, útočník muže střelil z bezprostřední blízkosti. Podle televizí Prima a Nova to mohla být plánovaná nebo nájemná vražda. Policisté znají identitu mrtvého muže, ale vzhledem k vyšetřování ji zatím nezveřejnili a vyzvali případné svědky, aby policistům při pátrání pomohli.

spania ( 21. října 2013 12:22 )

Bylo mu pouhých 20 let...Je to smutný...

charles009 ( 20. října 2013 20:20 )

rekl bych ze vyznam slova POPRAVA se posunul a rozsiril... a tahle banda pologramotu je rada kdyz se nekdy trefi s tvrdym Y- maj to 50:50))

johnhardy ( 20. října 2013 19:52 )

Zase poprava? Ví vůbec pisálek co to je?...poprava je vykonání trestu smrti řádně odsouzeného pachatele státní či vojenskou mocí. V tomto případě se jedná o úkladnou vraždu

teni ( 20. října 2013 19:50 )

Nauč se chudáčku psát a neurážej Brňáky! Copak ti udělali ty dyskrymynacijo ? Odkudpak jsi ty, hvězdo ?

Zobrazit celou diskusi