Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Supermáma ukázala, jak bydlí její paterčata: Postýlky mají vedle sebe. Kdo kde spí?

Autor: kon, geok - 
20. října 2013
05:39

Pěkně vyskládané, jedno vedle druhého. Maminka prvních českých paterčat Alexandra Kiňová (24) poprvé ukázala, jak spí její malincí drobečci.

Dvě hnědé postýlky pro Alexe a Michaela, dvě zeleno-modré pro Deniela a Martínka a jedna oranžová pro jedinou princeznu Terezku. Takhle spí ve svém pokojíčku brzo pětiměsíční miminka.

Mamince dělají radost, ale i všední starosti. „Dvě z dětí mají pupeční a vodní kýlu, takže s nimi byla rodina u doktora,“ prozradila Klára Vítková-Rulíková z klubu dvojčat a vícerčat. A jaké jsou další nové zprávy o dětech? Alex a Michael už mají přes šest kilogramů a Terezka už je za parádnici. Má totiž píchlé naušnice. Děti v nejbližší době čeká kontrola u doktora kvůli kyčlím.

Paterčata mají postýlky rozlišené podle barev Paterčata mají postýlky rozlišené podle barev | Foto – Klára Vítková-Rulíková

Stále častěji chodí po Milovicích na procházky. „Je to tak obden. Ale je to pořád složité. Vyndat a složit kočárek, pak naložit děti… To zabere opravdu hodně času, než se někam vyjede,“ povídá Vítková-Rulíková.