Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hrajte už od pátku a zajistěte si… Štědré Vánoce díky Štědré Bleskovce!

V červnu přebírala Eva Purkytová šek na milion od šéfredaktora Blesku Radka Laina. Na jejím místě můžete být příště Vy!
V červnu přebírala Eva Purkytová šek na milion od šéfredaktora Blesku Radka Laina. Na jejím místě můžete být příště Vy!  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: red - 
15. října 2013
06:02

Zasněte se a představujte si, co vše by vám změnil milion korun… Vyřešil by vaše problémy, zaplatili byste dluhy, pomohli rodině. Nebo si můžete prostě jen udělat radost, mít letos štědré Vánoce. Od představ ke splnění snu není zas tak daleká cesta. Už v pátek startuje Štědrá Bleskovka, která dělá z lidí milionáře!

Všichni, kteří hrají Bleskovku pravidelně, vědí, že rozdáváme opravdu velké částky spoustě lidem.

V červnu se o tom přesvědčila i maminka na mateřské dovolené Eva Purkytová. Když se o výhře dozvěděla, vůbec tomu nemohla uvěřit! „Je to neuvěřitelné vyhrát takové peníze. Je to moje první výhra v životě. A moje reakce, když mi to z redakce zavolali? Byla jsem dojatá. Je to tak skvělý pocit, mít takové štěstí,“ popsala paní Eva, když si v redakci Blesku přebírala šek na milion. Prožijte si takové štěstí i vy, stačí hrát s Bleskem Štědrou Bleskovku.

Staňte se i vy milionáře

Pozor, už v pátek startuje vaše oblíbená soutěž ŠTĚDRÁ BLESKOVKA! Jde o parádní výhry celkem za 4,5 milionu korun! Každé z 3 kol můžete hrát samostatně, v každém jednomu z vás změníme život! Ze tří hlavních výherců totiž uděláme milionáře! Tak neváhejte a zapojte se do soutěže i vy, už tento pátek najdete v Blesku (v tv MAGAZÍNU) hrací kartu 1. kola Štědré Bleskovky! A nezapomeňte: Čím víc karet budete mít, tím máte větší šance vyhrát!

Zobrazit celou diskusi