Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivé video z nehody: Vlak rozmetal kamion jako krabičku od sirek!

Vlak před sebou kamion tlačil téměř kilometr
Vlak před sebou kamion tlačil téměř kilometr  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: sch - 
11. října 2013
16:16

Pro dobrotu, na žebrotu. Známé přísloví pasuje jako zadek na hrnec v případě otřesně vypadající nehody v Texasu, kde řidič kamionu zastavil na přejezdu a už se nemohl rozjet. A stihl ho krutý trest, jeho náklaďák byl vlakem rozmetán jak krabička od sirek!

Řidiči kamionu jsou většinou ostří hoši, kteří se s ničím nemažou, často by si je člověk mohl splést se členy gangu motorkářů Hells Angels. Zato řidič kamionu z Texasu, byť s dobrým srdcem, měl asi v hlavě piliny, než drsnou image.

Čtyřiadvacetiletý Jesus Garcia to sice myslel dobře, ale dál, než za šraňky nejspíš nepřemýšlel. Zastavil totiž, aby pustil auta, která blokoval za sebou. Lepší místo si ale vybrat nemohl – vlakový přejezd.

Jakmile ve městě West Odessa zastavil na přejezdu, byla jen otázka času, kdy se něco stane. Nepodařilo se mu totiž kolos rozhýbat. Naštěstí ale na poslední chvíli z kabiny utekl a neštěstí sledoval z dálky. Vlak, který se neúprosně blížil, nestihl zabrzdit a kamion smetl, z návěsu pak jen létaly kovové trubky jako sirky z papírové krabičky.

miap ( 11. října 2013 20:50 )

Co to tady zase placate o ridicich trucku?? Ze jsou jako clenove gangu? Chtela bych videt pisalka od bulvaru, jak by si poradil s truckem, vazicim nekolik desitek tun! Ono se to od stolu dobre kritizuje. Budete-li svedkem neceho takoveho, nevahejte a bezte roztlacet Je to prace jako kazda jina, jenze tahle je o to vic nebezpecna, ze v tom trucku maji ti kluci svuj dum a casto i cely zivot. A verte, ze zkuseny trucker, je malokdy hulvat - na rozdil od svatecnich ridicu. Drzim jim palce - vsem!!!

bluedream ( 11. října 2013 17:00 )

Jéžišmarjá, chudák fíra, ten si asi zažil peklo.

Zobrazit celou diskusi