Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůza v Praze: Lidský trup, končetiny a další ostatky v igelitovém pytli!

Autor: sch, ČTK - 
11. října 2013
13:21

Prahu obchází strach, v posledních dnech se toho událo více, než by si kriminalisté mohli představit. Po šílenci s nožem, který náhodně bodá do lidí, našli další ostatky lidského těla. Nejdříve šlo o končetiny, pak lidský trup a následně objevili i pytel s dalšími částmi lidského těla! V pátek navíc při následném pátrání našli další část! Podle aktuálních informací se prý jedná o ruku.

Ostatky policie našla v Praze ve čtvrtek večer. Šlo o igelitový pytel s další částí lidského těla. Ležel mezi místy, kde už dřív našla lidskou nohu a trup. Co je posledním nálezem, policie zatím neřekla. V pátrání v okolí místa nálezu kriminalisté pokračují i dnes.

Jako první byla ve středu u veslařského klubu u Strakonické ulice nalezena část dolní končetiny. O den později byli po poledni policisté přivoláni k Barrandovskému mostu, kde na smíchovské straně Vltavy leželo torzo těla.

Při následném vyšetřování nálezu speciálně vycvičený policejní pes objevil na břehu řeky podezřelý igelitový pytel. "Když detektivové pytel otevřeli, zjistili, že obsahuje další část lidského těla, kterou s ohledem na vyšetřování nemůžeme specifikovat," uvedla mluvčí Hana Jeřábková.

Zda nálezy spolu souvisí, policie zatím neřekla. Mluvčí pouze uvedla, že je nyní budou zkoumat specialisté na genetiku, antropologii a patologové.

naidka ( 11. října 2013 17:36 )

třeba ani žádný ovar nemá, při té jeho chudobě. Jinak fůůůůjjj, kanibale.

naidka ( 11. října 2013 17:34 )

Skládají ho jak puzzle.

gogo ( 11. října 2013 16:27 )

Doba, kdy mohl člověk sám jít o půlnoci Prahou, aniž by to bylo považováno za nemístný hazard, ta doba je již v nenávratnu..

alex0800 ( 11. října 2013 13:48 )

Kolik jich ještě najdou, než si uvědomí, že se satanismem a satanistickou organizací čr je v zemi velký problém, který bude stát ještě spoustu životů..? A přitom informace k případu nabízí nejeden web bojující se satanismem ve světě..

Zobrazit celou diskusi