Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Půjde otec andílka z Václaváku do vězení? Okradl mě, tvrdí její dědeček

Autor: ljš - 
9. října 2013
21:11

Snažil se mu pomoci a zastával se ho. Teď však dědeček Rozárky přezdívané andílek z Václaváku zlomil nad jejím otcem hůl. Tvrdí, že mu ukradl pilu a dva tisíce korun.

"Ještě jsem mu dal peníze na vlak, pak jsem ale zjistil, že mi ukradl dva tisíce a pilu," řekl televizi Nova Rozárčin dědeček Jan Šíma. Ten se ho přitom poté, co muž nechal holčičku napospas bezdomovcům uprostřed Václavského náměstí, zastával a chtěl mu dát druhou šanci.

Tu mu poskytla také shovívavá soudkyně, která ho nakonec do vazby neposlala, aby mohl ukázat, že dokáže být dobrým otcem. Jenže teď se o něj zase zajímá policie, kterou na něj pan Šíma poslal poté, co ho okradl. Muž vše ale popírá a tvrdí, že mu pilu jeho tchán půjčil na práci a o žádné peníze ho nepřipravil.

Pro Rozárku, která byla zatím umístěna do ústavu, by tak nejspíš byla nejlepší adopce. „Jakmile se objeví jakákoliv rodina, která se bude chtít o Rozárku postarat, budu všemi deseti pro,“ nechal se slyšet už dříve dědeček Rozárky, který dívku v ústavu pravidelně navštěvuje. U soudu však o svěření do péče požádala sestra otce dívenky.

franckajagrova ( 10. října 2013 00:38 )

A hezký otec Zeman by si zasloužil slušnou dceru !

slider ( 9. října 2013 22:12 )

Taková hezká dcera si zaslouží lepšího otce!

Zobrazit celou diskusi