Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pancová promluvila o Kottovi: Napíše mu do basy milostný dopis?!

Zatímco Kateřina Pancová je opět na svobodě a zpátky v práci, její partner Petr Kott zůstává ve vazbě
Zatímco Kateřina Pancová je opět na svobodě a zpátky v práci, její partner Petr Kott zůstává ve vazbě  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák)
Autor: simao, ex - 
7. října 2013
21:37

Kateřina Pancová je z vazby venku a začala již ordinovat v nemocnici v Praze-Motole. A Blesk byl u toho! Co prozradila o svém milenci Petru Kottovi, který na rozdíl od ní musel zůstat ve vazbě? "Jsem venku, ale částečně i s tím tam," říká v rozhovoru. A dodává, že se Kottovi chystá napsat dopis. Milostný?

"Mám pocit rozdvojení. Ostatní, kteří u soudu sedí, netuší, co Petra čeká po odchodu ze soudní síně. Já to vím. Jede zpátky na tu celu, kde ho čeká čas nicnedělání, ten čas tam je dlouhý, nekonečný," řekla Pancová Blesku, když za ní dnes dorazil na její první pracovní den do Motola. Po propuštění na svého partnera Petra Kotta, dalšího z hlavních obviněných v kauze Rath, intenzivně vzpomíná. Je prý částečně venku a částečně s ním.

"Plánuju napsat Petrovi dopis," prozradila pak Pancová před kamerou TV Nova. A ke svému návratu z vazby dodala: Je to takový, jak návrat po strašně dlouhý dovolený. Opravdu hektický. Ale jsem moc ráda, že jsou tu příznivé ohlasy jednak od kolegů, jednak od pacientů."

Stejně jako během procesu, kdy nosila šperk s medvídkem, přitom i nadále nosí tenhle talisman. A doufá, že nyní z vazby pustí i jejího milého. Jenže zároveň hrozí, že se sama do vězení brzy vrátí. "To víte, že se modlím za to, aby tato epizoda mého života byla za mnou," dodala Pancová Blesku. Kvůli rozsáhlé korupční kauze ve Středočeském kraji hrozí bývalé šéfce kladenské nemocnice mnohaleté vězení. A stejně tak i exposlanci Petru Kottovi.

Rozhovor s Kateřinou Pancovou najdete již v úterním Blesku! Co dalšího řekla o návratu do práce? Jak se cítí, co prozradila o svém otci?

hofihofi ( 7. října 2013 22:13 )

Jo z velke vysky se pada vic na hubu!

Zobrazit celou diskusi