Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Drama na porodním sále: Žena se domáhala císaře, zasahovala policie!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
27. září 2013
15:06

Ženu rodící v nemocnici na Bulovce ve středu musela uklidňovat policie. Rodička se dožadovala císařského řezu, který jí lékaři nechtěli provést. Policistům se podařilo ženu nakonec přesvědčit ke spolupráci s porodníky a za jejich přítomnosti se narodila zdravá holčička

Dvojice policistů vyjížděla do nemocnice na Bulovce po oznámení na tísňovou linku 158 před půlnocí. Podle oznámení žena při probíhajícím porodu po zdravotnickém personálu striktně požadovala provedení císařského řezu, což zdravotníci nechtěli provést. Proto se žena dožadovala příjezdu policejní hlídky, popsal událost policejní mluvčí Jan Daněk.

Podle něj po příjezdu policisté rodičku uklidnili a přesvědčili, aby se zdravotníky spolupracovala. I po zklidnění situace ale žena trvala na přítomnosti obou policistů při porodu, proto policisté setrvali až do jeho konce.

oooo. ( 28. září 2013 04:34 )

zvolili ěpatnou nemocnici Bohnice by byly lepší chudák dítě

zuzkamatej ( 27. září 2013 21:32 )

já snášela 3 císaře dobře, ale měla by jste vidět ostatní maminky, myslím, že by jste tak nejásala, nechat si přeříznout břicho - svaly, proto se neprovádí na přání a já ho odmítala nejen proto že jsem chtěla rodit přirozeně, ale i protože jsem po prvním epidurálu měla ochrnutou nohu a chtěla by jste zůstat ochrnutá s miminkem? Pak by jste žalovala lékaře?? Protože to je Vaše tělo? Je to i riziko rozhodnutí lékaře

zuzkamatej ( 27. září 2013 21:28 )

Já měla 3x císaře, nestále jsem ani o jednoho, u prvního jsem neměla správný termín porodu, takže se mi teprve rozjížděl po pěti dnech vyvolávaček a už chtěli to mít za sebou doktoři tak rozhodli o císaři, druhá dcera byla polohou zadečkem, takže v Podolí bez diskusí plánovaný císař, což jsem odmítala, jenže když jsem přijela s porodními bolestmi, tak se se mnou nebavili a jela jsem na sál a prý můžu mít císařů kolik chci a kvůli jizvě mě nechtěli nechat rodit ani u Apolináře, přestože říkali, že jizvu mám silnou.

mirrbelka ( 27. září 2013 19:51 )

Seznamte se s riziky císaře a potom hlásejte svobodu rozhodování.Rodička,která si při porodu žádá asistenci policie je evidentně magor a magorovi nelze vyhovět.Navíc,jestli už porod pokročil,těžko dělat císaře.Pokud plod sestoupí do rodidel,tak jedině tahat ho za nohy do dělohy zpátky,což by nepřežil ani plod ani matka.

oooo. ( 27. září 2013 18:34 )

4x císařem?

Zobrazit celou diskusi