Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Naivní spasitel Vladimír Stehlík: Pohřbil Poldovku, teď chce Důl Paskov

Autor: jad, pol - 
24. září 2013
06:15

Kdysi se nechával fotit ve své kanceláři v maskáčích a se zbraní, Poldovákům dával noviny a snídaně za hubičku a pak ocelářskou chloubu přivedl ke krachu. A teď chce někdejší majitel Poldi Kladno Vladimír Stehlík (69) zachraňovat horníky na Ostravsku.

Bývalý šéf kladenských hutí nabízí miliardáři Bakalovi, že Důl Paskov vyvede z krize. Aby mohl začít, musel by prý mít funkci předsedy dozorčí rady a aspoň dočasně rozhodující pravomoci generálního ředitele. „Chtěl bych vidět výsledky hospodaření a rozvahu na další roky včetně exportu,“ nastínil Blesku své vize.

Na záchranu Dolu Paskov by chtěl použít úvěr z Ruska. „Počítám s miliardou eur. Netvrdím ale, že půjčka by byla nutná. Nevěřím totiž, že ten důl je zadlužený,“ prohlásil.

Stehlík by prý nepropustil ani jediného havíře. „A zavedl bych snídaně za korunu a horníkům zdarma noviny,“ trvá na svém Stehlík. Stačí prý, aby ho Bakala oslovil.

Video Ocelářský magnát Vladimír Stehlík o záchraně dolu Paskov - Blesk - Jan Doležal
Video se připravuje ...

peers ( 18. prosince 2013 11:49 )

Stehlík Poldovku nastartoval k prosperitě ,ale nebylo to v zájmu EU a hlavně vládnoucí garnitury ,která Poldovku potřebovala stůj co stůj zlikvidovat.A to zapomocí všech dostupných médií. http://holesovskavyzva.zacit.cz/jak-to-bylo-s-poldi.html

diella ( 4. října 2013 17:33 )

Ale když on pan Stehlík v televizi říkal, že věří panu prezidentovi. Tak to přeci nemůže být špatnej člověk !

znew ( 26. září 2013 16:40 )

Poslete jej do hajzlu,je to podvodnik.Co udelali se synem s Poldovkou snad staci,neverte mu.!!!!!!!!!!! zA KORUNU TO PO TECH NAROCICH ;CO MA KOUPIM A UDELAM TAKE:Jsem z OV a vyznam se.Pak si udela ale plat jako generalni a predseda doz.rady jen s plusem pro sebe a pak toho necha.Zname to.Jel jsem s nim ,,,vejtahou ,,,ve vytahu v Pze pred 20 lety,stacilo mi to.Jen zdvizenej limec u balonaku,,,,

andreslawicky ( 24. září 2013 13:17 )

V případě že ta dělnická šlechta bude souhlasit se snížením platů o 30% tak bude Bakala dál těžit v případě že budou dál jen řvát a strašit tak to zavře a jestli bude stát dotovat těžbu je to na soudní řízení a hlavně na lidech této země jestli chceme podporovat lidi co dokáží říct jen Zdař Bůh a Baník pi.č.o,Baník jiank jsou to totální vymatlanci

pandrhola ( 24. září 2013 13:02 )

dec-matka: souhlas, je to všude stejné, ba o práci přijde více lidí a řeší se jen důl Paskov, všichni máme hypotéky a všichni chceme uživit rodiny, pocházím z OKR, celý život poslouchán jen,, já jsem havíř, kdo je víc?", už mě to se-e.

Zobrazit celou diskusi