Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dceru Tonyho Blaira přepadli lupiči: Mířili na ní zbraní!

Autor: shp - 
19. září 2013
09:32

Dcera někdejšího premiéra Velké Británie prožila chvíle hrůzy a strachu o vlastní život, když ji při venčení psa přepadli lupiči. Naštěstí vzali brzy roha a Kathryn Blair (25) se nic nestalo.

Kathryn společně se svým přítelem a několika dalšími kamarádi venčila psa v Marylebone, nedaleko jejich sídla za téměř 30 milionů korun. V tom ale skupinku přepadli dva ozbrojení lupiči. Namířili na ně zbraně a chtěli po nich peníze.

Bez lupu se dali na útěk

Policie se domnívá, že má přepadení dcery Tonyho Blaira souvislost s jinou loupeží, která se odehrála opodál asi 30 minut předtím. Lupiči od Kathryn žádné peníze nedostali a brzy se dali na útěk.

Jsou Blairovi v bezpečí?

„Kathryn byla se skupinou přátel. Nikdo nebyl zraněn, nic nebylo zcizeno,“ prohlásil mluvčí Blairových. Ve Velké Británie však vyvolala událost debatu o tom, zda jsou politici a jejich příbuzní v bezpečí.

panchovilla ( 19. září 2013 11:05 )

A co pravičácká mantra,kdy jsou nám politici představováni jako někdo lepší?Stát se to mě nebo tobě a i kdyby ti ty lupiči prostřelili palici,tak neštěkne ani pes a nikdo to vyšetřovat nebude

georgeformby ( 19. září 2013 10:06 )

Tuhle zkušenost jí samozřelmě nepřeju, musela být hodně vyděšená. Ale na druhou stranu to ukazuje, kam až může vede tolerance ke kriminálnímu chování. To je taková levičácká mantra, ONI jsou vlastně oběti režimu, kapitalismu a td. a proto se na ně nesmíme zlobit. To nám vždycky říkali naši politici, když se něco takového stalo komukoliv z nás.

zlymikes ( 19. září 2013 09:46 )

Kdo ví,jakou zbraň na ni vytáhli.Třeba něco odkoukali od našeho Topolánka

Zobrazit celou diskusi