Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sáhla si na opravdové dno: Žena přežila 15 dní uvězněná ve studně a zhubla na 36 kilo!

Žena (38) byla ve studně uvězněna celých 15 dní
Žena (38) byla ve studně uvězněna celých 15 dní  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp, ČTK - 
19. září 2013
23:33

Na skutečné dno psychických i fyzických sil si sáhla Su Čchi-siou (38), žena, která v Číně spadla do čtyřmetrové studny. Tam přežila více jak dva týdny. Záchranou jí byla dešťová voda a syrová kukuřice, kterou při pádu shodila do studny s sebou.

Žena jménem Su Čchi-siou se zřítila do studně o hloubce čtyř metrů u vesnice Čung-feng ve středočínské provincii Che-nan 1. září. Rodina po ní pátrala, ale nemohla ji najít. Až v pondělí 16. září zaslechl její křik vesničan, který na okolním poli sklízel kukuřici, a přivolal hasiče. Ti ženu nakonec úspěšně vyprostili a předali ji do péče lékařů.

Vězení mezi kukuřicí

Su se nemohla ze studny dostat ven, protože stěny byly příliš kluzké. Studna byla navíc obklopena vzrostlou kukuřicí, což snižovalo naděje, že ženu někdo najde. Su sdělila, že přežila na syrové kukuřici, kterou strhla s sebou, když se při pádu snažila rostlin zachytit.

Nevzdávala se

 „Ve studni nebylo nic, tak jsem jedla trochu syrové kukuřice a také jsem každý den volala o pomoc,“ vylíčila Su. „Celé dny jsem doufala, že někdo půjde kolem a zachrání mne. Volala jsem, a i když jsem neslyšela žádnou odezvu, nevzdávala jsem se,“ dodala.

Zhubla na 36 kilo

Ženin manžel Li Čchün-ming novinářům řekl, že Su za uplynulé dva týdny výrazně ztratila na váze. „Původně vážila 52 kilogramů, ale teď je tak pohublá, že nejspíš nebude mít ani 36 kilogramů,“ řekl.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi